analytics

donderdag 16 april 2020

Rita 75

Dag bloggers,

Ook vandaag geen kerstkaart, gewoon geen tijd gehad om er ééntje te maken. En vandaag staan er ook een heleboel andere dingen gepland... Sorry!!

Manlief heeft deze week vakantie en is nog volop met verbouwingen bezig. Nu is onze inkomhal aan de beurt... Vorige week maakte hij een nieuwe trapleuning (die trouwens heel erg geslaagd is!) en nu is hij met het vals plafond bezig... De lelijke houten latten zijn er al uit en de kader hangt tegen het plafond. De elektrische leidingen zijn op zijn plaats gelegd en vandaag gaat de gyproc er tegen... Wat heb ik toch een handige Harrie in huis!! Ik verdeel mijn tijd tussen boodschappen doen, bestellen en bezorgen voor onszelf, mijn nog steeds zieke jongste dochter, mijn mama, schoonouders en een nicht-met-huisarrest... Verder heb ik gisteren een ateljee-dagje gehad en vandaag nog ééntje denk ik. Ben bezig met projectjes te maken die al héél maar ook al héééééél lang liggen te wachten... (lees: geboortekado's voor kinderen die ze al zelf kunnen open maken - shame-on-me...) (kan ook een keer gebeuren, zeker?) En dan moet ik dringend alweer nog wat DT-projectes en een thuismaak-workshop voor mijn workshoppers gaan verzinnen...

Ik gaf het gisteren al een beetje aan... Er gingen er nog volgen... Ik was nu toch op dreef en dezelfde vriendin had ook nog een jarige vriendin. Rita is ondertussen 75 geworden en ook voor haar een pop-up-kaart... Ik was nu toch bezig en maakte ook voor haar een kaart zoals die van de vorige dagen... Zulke leeftijden verdienen toch iets extra, niet?
Waar ik op de vorige kaarten koper papier gebruikte, is het hier goud geworden. Omdat op het papier op de voorkant allemaal gouden stipjes staan. Zien jullie dat ook op de foto?

Papier: Bazzil en Action
Snijmal tekst: Memory Box
Cijfers: Staming Up
Kaarsjes: Stampin Up
Letters binnenin: Kaiser Kraft
Cijfers binnenin: Gummiapan
Tekst binnenin: Gummiapan
Pop-up systeem: Karen Burniston



Morgen nog ééntje? Beloofd, dat wordt voorlopig de laatste dan alweer... 

1 opmerking:

Anita van Deur zei

Zo je bent een bezig bijtje jij hoeft je niet te vervelen hihi. Heerlijk zo`n handige Harrie, ik heb er ook een.
Het gaat zekers heel mooi worden, we krijgen toch wel een foto te zien als het klaar is Nancy 😃.
Je kaart is pracht voor de jarig Rita, mooi die kleine gouden stipjes, en de vele kaarsjes.
Succes met alles vandaag.