analytics

woensdag 16 augustus 2023

thanks

Dag bloggers,

Gisteren hadden we moederdag en naar jaarlijkse gewoonte maak ik dan mosselen voor de hele familie. Mijn mama en twee schoonmoeders komen dan normaal mee eten maar omdat moeke vorige maand een knieprothese kreeg, brachten we voor haar en vake eten aan huis. Wat grappig is aan dat verhaal: Ik zeg altijd dat we mosselen voor moederdag eten maar mijn twee schoonmoeders lusten dat niet. Dus maken we voor hen iets anders klaar. En gisteren wat dat lasagne. Dus brachten we mosselen voor vake en lasagne voor moeke. Met voorgerecht en dessert er bij. Ze waren er blij mee. 
Mama kwam wel eten nadat we eerst bij opa Stanny in de kliniek op bezoek waren. Voor hem hadden we rijsttaart mee genomen, dat lust hij graag. 
Ondertussen hadden mijn dochters en manlief de voorbereidingen voor het eten gedaan zodat ik enkel nog de mosselen moest koken. Bomma en schoonzus Kristel waren er wel bij en zo hadden we nog een fijne dag. 

Dankjewel aan Ans voor de fotografie-tip... Ik zal het eens uitzoeken. 

Vandaag laat ik jullie een bedankkaartje zien. Dat maakte ik een tijdje geleden meteen in serie. Altijd handig.


En dit bericht was ik vanmorgen om 4u beginnen schrijven. Tot in ontdekte dat er iemand op de zetel aan het slapen was... oeps... 
Gestopt en daarna helemaal vergeten om het af te maken. 





2 opmerkingen:

Creaellenknutselsite zei

wat gezellig met zijn allen zo eten met als traditie mosselen, doe je mij ook geen plezier mee mijn man wel die vind ze heerlijk
wat een mooi kaartje heb je gemaakt met het leuke dp en de frisse citroentjes erop
leuk voor je bedankje op mijn blog dat mijn kaartje binnen is post is altijd leuk vind ik
groetjes ellen

GerJanne zei

Het klinkt weeral gezellig daar in Schoten! Je maakt er elke keer een feestje van. Mooi!
Je bedankkaartje is ook heel tof!
Geniet van je vakantie verder. Doe ik het ook.