analytics

maandag 6 november 2017

Een kaart en een taart 171 - Vier op een rij

Dag bloggers,

Maandag alweer en dus hoog tijd voor wat lekkers... En dat het lekker was, ik heb er zelfs ééntje van geproefd deze keer.
Het lijkt misschien nog Halloween maar dat is het helemaal niet meer. En toch heb ik deze een beetje bewaard voor deze periode, maar ja, vorige week waren er de Halloween-cakepops nog eerst.

Eind september tot half oktober speelden we bij ons in het theater 'Vier op een rij', en dat was niet wat de titel doet vermoeden... Het was een komische thriller en er werden 4 moorden gepleegd die uiteindelijk ook geen moorden waren... Wat moeilijk om uit te leggen, maar er kwam een knap stuk acteerwerk aan te pas. Onze theatervereniging is dan ook niet zo maar semi-professioneel en wij beschikken over een eigen theater... En ik mag dit allemaal vertellen want ik speel zelf niet mee, maar doe al zo'n 20 jaar de reservaties, kaartenverkoop en het secretariaat. Manlief en kinderen spelen wel zo goed als allemaal mee. Mijn man is dan ook hoofd decor en hij heeft de cafetaria onder zijn hoede, oudste dochter is hoofd van de grimeploeg, dochter twee is jeugdverantwoordelijke en speelt zelf ook regelmatig mee, dochter 3 deed de regie-assistentie bij deze productie. Zij staat zelf ook wel graag op de scène. Mijn zoon speelde één van de 2 hoofdrollen deze keer en speelt binnenkort mee in een regie van Dimitri Leuhe. De oudste dochter van mijn man heeft ook al meegespeeld maar is nu even heel intensief aan het studeren. Onze jongste dochter heeft ook al meegespeeld, maar maakt nu de foto's en het drukwerk omdat dit ook erg aansluit aan haar studies. Haar vriend is ook één van onze acteurs, hij deed ook mee in '"vier op een rij'. Enkel onze jongste zoon heeft geen theaterkriebels... Ja, er moet er toch éne zijn die er uitspringt hé...
Genoeg theater nu, kijk, bewonder en krijg het water in de mond van deze geweldig-ogende en super lekkere cupcakes die Elise bakte voor de laatste voorstelling...

Papier: Bazzil
Cupcake: Marianne Design
Bedeltje van mesje
Bloed: Chrystal drops van Nuvo
De messen op de cupcakes kreeg Elise een keer van Inge van 'in 't Woefke' Zo zie je Inge dat ze een bestemming hebben gekregen hé!
Wil je meer zien van dit lekkers, ga dan naar Elise's fb pagina

6 opmerkingen:

 1. Dat sluit helemaal aan bij wat ik lees! Wat een kunstige familie!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Lekker bloederig :-) erg leuk! En heel bijzonder, dat toneel!
  Groetjes
  Jantine

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het zit duidelijk in de familie bij jullie, dat theater. Hoe leuk is dat, om (bijna) allemaal een rol te kunnen spelen in een productie. De bloederige cupcakes van Elise zien er prachtig uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Die cupcakes zijn geweldig Nancy ! Kan je me eens een keertje doorgeven waar het precies is ? Klinkt als een tof stuk, misschien kunnen we met een aantal girls eens komen kijken, wel gezellig dat jullie bijna allemaal meedoen ! Het is als een doort familie-activiteit, je jongste zoon komt hopelijk dan wel kijken of vindt hij dat ook maar niks ?
  Groetjes
  Margo

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh wat een leuk verhaal. En wat ontzettend leuk dat je kinderen bijna allemaal de theaterkriebels hebben. En ja, natuurlijk moet er eentje zijn die eruit springt!
  Je kaart is gaaf en de cupcakes zijn wonderschoon!
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen