analytics

vrijdag 28 juni 2024

Wat je in je hart bewaart...

Dag bloggers,

Goh, wat is het hier rustig. Terwijl ik dit schrijf, staan de schuifdeuren van mijn ateljee open, komt de frisse lucht binnen en hoor ik de vogeltjes buiten fluiten. Ik vond het zelfs jammer om de radio op te zetten...
Mijn mannen zijn al de deur uit, de boven is gedweild en de keuken heb ik ook al onder handen genomen. Nu snel mijn post schrijven en dan een blogrondje doen. 
Straks moet ik al om half 12 bij de school van Eva en Noah zijn om hen op te halen. Het schooljaar zit er op. Dochter Caroline moet nog tot 16u op school blijven, dus ben ik straks in goed gezelschap. 
Gisterenavond had ik hier workshop en ik zit nu aan een opgeruimde tafel. Onder mijn laptop nog een kleurrijk blad (onderleggen) waar een workshopper eerst alle inkten heeft uitgetest voor ze op haar kaarten te zetten. Wat hou ik er van om mijn creativiteit door te kunnen geven. Ze hebben van de workshop genoten en ik van hun enthousiasme. 

Vandaag toon ik jullie de laatste engelenkaarten die ik voorlopig maakte. Er is al vraag naar nog meer maar daar moet ik nog tijd voor vinden. Er staan eerst nog andere projecten op de agenda. 




Hieronder zien jullie de rest van de reeks nog een keer. Zo staat alles weer mooi bij elkaar...






Ik wens jullie een fijn weekend en voor alle leerkrachten onder jullie een mooie start van de vakantie. 9 volle weken... Geniet ervan!
Hier nog 2 weken werken en dan heb ik ook even vrij...

Geen opmerkingen: