analytics

woensdag 26 juni 2024

Kleurenkaartenteam vandaag - foute kaart gepost vanmorgen - in de wolken

Dag bloggers,

Update: het is nu iets over 9 en ik kom er net achter dat ik vandaag een KKT-kaart moest posten... En laat mij nu geen foto bij de hand hebben van mijn kaart. Ze was nochtans al heel lang klaar en ik ben ze thuis vergeten te fotograferen. Vroeg opstaan heeft dus even verwarring gebracht in mijn dag. 
Het lijkt wel zo dat deze engelenkaarten oud-roze zijn, en ja, koper is de tweede kleur. Maar ik had een heel andere kaart gemaakt voor vandaag. Moet er toch maar eens aan denken om meer kaarten voor te programmeren als ik ze lang vooraf maak. 
Ik post mijn kaart straks na 15u nog. Gelukkig kan ik vandaag wat vroeger naar huis... Komen jullie dus straks of morgen nog maar een keer terug kijken... 

Vroeg dag vandaag, nog veel vroeger dan anders. Gisteren hebben we mijn auto naar de garage moeten brengen en ik ging vanmorgen met manlief samen naar 't werk rijden... Wij werken nl op hetzelfde bedrijf, ik bijna 24 jaar, man bijna 4 jaar. Normaal begon hij vandaag om half 6 te werken, maar gisteren werd het plots half 5. Dus snel de auto in en vertrekken...  Ik werk normaal van 7 tot 17.30u, dus begin wel erg vroeg vandaag... Straks kunnen we misschien, als Walter op tijd terug is, weer samen naar huis rijden. Benieuwd hoe vroeg hij morgen dan moet vertrekken. En hopelijk is onze auto snel terug klaar. 

Zoals beloofd, vandaag alweer 2 engelenkaartjes... Deze twee leukerds vliegen hoog boven de wolken op hun maancikkel. De éne wenst jullie een fijne dag, de andere een opkikkertje voor wie het kan gebruiken. De mooie teksten zijn ook hier weer van Nellie Snellen, de engeltjes van Alexandra Renke. De wolken zijn van Lawn Fawn.






8 opmerkingen:

Anita van Deur zei

Schitterend Nancy, was een vroege start voor je vandaag. Hopelijk is de auto klaar vandaag. Liefs Anita

Creaellenknutselsite zei

wat een mooie kaartjes weer met deze engeltjes, leuke kleuren combinatie
groetjes ellen

Caroline Cards zei

Leuke kaarten Nancy!
Groetjes, Caroline

Colien zei

Heel mooi KKT-kaartjes, prachtig met de engeltjes!
Werk-ze...
grtz Colien

Diny zei

Wat een mooie kaartjes in de KKT kleuren Nancy
Groetjes Diny

Nancy Soetaert zei

Al zijn het niet de bedoelde kaartjes, ze zijn perfect voor het KKT...
Zo vroeg naar het werk, ik mag er niet aan denken... Ik vind om 7 uur vertrekken al zo vroeg...
Groetjes
Nancy

chantal zei

Wat een leuke kaarten. Chique.
T is heel de dag KKT
Liefs Chantal

!neke zei

Heel mooi Nancy !!!!
groeten Ineke