analytics

woensdag 26 augustus 2015

Kleurenkaartenteam - 8ste schakel - paars en fluo geel

Dag bloggers,

Welkom allemaal op deze super leuke versie van het Kleurenkaartenteam! Waarom ik het deze keer zo fijn vind? Wel, ik mocht deze maand de tweede kleur kiezen en omdat ik steeds graag de lat wat hoger leg, koos ik voor Fluo-geel... Ook omdat ik nogal graag van felle kleurtjes hou...

Martina vraagt steeds om een voorbeeldfoto mee te sturen en ik vond een foto van sportschoenen. Vermeldde zij er bij dat het natuurlijk niet de bedoeling was om 'schoenen-kaarten' te gaan maken...
Ja, deueu... dat moet je natuurlijk niet zeggen want wat doe ik dan? Een kaart met schoenen maken natuurlijk... haha!!

Hier is dan mijn versie van de kaart van het KKT voor deze maand...

Papier: Bazzil en fluokarton van bij AVA
Snijmallen All Stars: Die Namics
Stempels All Sarts: My favorite things
Touwtje en lintjes uit voorraad




Ik vond het alvast super om met deze kleurencombinatie te werken. Volgende maand wordt het fluogeel meegenomen en komt er een andere kleur bij, ik ben nu al benieuwd!!

Gaan jullie nog even bij de andere deelnemers langs om te kijken wat zij er van gemaakt hebben? Ik alvast wel!
Het zijn er duidelijk minder dan de vorige keren (Sorry Martina!) Zou ik hen afgeschrikt hebben met de moeilijke kleurencombo? 


15 opmerkingen:

Anoniem zei

Cool al die gympies op een rij!!!
Creatieve groetjes, Gaby

Sarah zei

Geweldig ! Super plezant ! Liefs ☆ Sarah ☆

Veerle zei

Hoi Nancy, hele leuke kaart heb je gemaakt. Ik doe voor de aller eerste keer mee en vond het wel pittig met dat fluo geel. Ik heb helemaal niks in die kleur en dacht er natuurlijk niet aan om eens even bij de AVA binnen te wippen ha ha ha.
luo gele marker stift en zo is het dus toch gelukt. Ik vond het heel leuk om mee te doen. Groetjes van Veerle

Diny zei

Wow....Nancy.....wat heb jij met je super kleurtjes een SUPER kaartje
gemaakt.....prachtig! Je hebt het ons zeker niet gemakkelijk gemaakt....maar dan is het ook echt een uitdaging om mee te doen!
Groetjes Diny

Nelleke zei

Misschien dat sommigen nog in de vakantiemodus zitten..... Ik moest wel lachen dat je dus echt die schoenen gemaakt hebt. Erg leuk geworden. groetjes, Nelleke Je kleuren waren ongewoon maar wel gaaf hoor!

Sientje zei

Leuk die schoenenkaart! En ja je hebt het ons moeilijk gemaakt hoor en mij helemaal want ik bleek ook nog is de nieuwe kleur voor volgende maand te mogen uitkiezen. Maar dat is gelukt!

martina's kaartjes zei

hij is helemaal toppie geworden ! mooi gedaan, heb verschillende keren op de mal staan kijken, maar toch besloten om ze niet te kopen... in ieder geval, zeeeer geslaagd kaartje, missie volbracht (zou er nog moeten bijkomen, jij hahahahahaha !)
blij dat je de uitdaging bent aangegaan deze maand !
fijn dat je er weer bij was, hopelijk ben je volgende maand ook weer van de partij. hou je fluo geel maar bij de hand !
grtjs,martina
x

Rosina zei

Het is je geweldig gelukt Nancy om een kaartje te maken met deze toch moeilijke kleurencombi...prachtige All Stars...KNAP gedaan!!!

groetjes Rosina

chantal zei

Je hebt het ons niet gemakkelijk gemaakt! Je kaart is echt super cool!
liefs Chantal

Nancy Soetaert zei

Keitoffe kaart!
en idd wel een moeilijke uitdaging, ik heb deze maand gepast. Misschien toch eens mijn gele fluostift uithalen tegen volgende maand, sorry!
groetjes, nancy

Jantine zei

Wat een superleuke schoenenkaart heb je gemaakt! Het zijn ook wel echt stoere gympies-kleuren!
Ik vond het een leuke uitdaging, waarbij inderdaad de lat een stukje hoger leek te liggen ( hoewel het me uiteindelijk erg meeviel)
Groetjes
Jantine

GerJanne zei

Je schoenenkaart is een heel gave! De kleurencombinatie is heel mooi, helaas kwam ik er door tijdgebrek niet aan toe. Maar als het goed is gaan we de volgende maand in elk geval weer fluogeel gebruiken, toch?
Groetjes,
GerJanne

lenywim35 zei

Ik vind het een TOP idee. Ik moet nogal eens kaartjess maken voor sporters, en dan is dit toch Gaaf !!!!. Maar hoe kom je zo gauw aan die mooie schoenen? In de schoenenwinkel hadden ze niets n.l. gr leny w

Creatiels zei

wat een toffe schoenen, mooi kaartje
groetjes
Els

Francisca zei

heel toffe schoenen .. leuk ,
groetjes,
Francisca