analytics

zaterdag 8 augustus 2015

Knotsgekke kaartendagen in 's HerthogenboschEven een bericht op zaterdag... 

Over drie weken is het zo ver, de leukste beurs in Nederland... 
Wij gaan alvast met een hele auto vol stempel-vriendinnen...
Hopelijk komen we jullie daar tegen!!


27-28-29 augustus in de Brabanthallen ’s-Hertogenbosch

Knotsgekke Kaarten- en Scrapdagen is dé creatieve beurs voor kaartenmakers en scrappers.
Het is bijna zover en hele hordes Creabea’s trekken er weer op uit. Waar naar toe? De grootste creatieve beurs voor kaarten makers en scrappers! Deze vindt plaats op 27-28-29 augustus in de Brabanthallen ‘s-Hertogenbosch. Naast alle materialen en benodigdheden om het hele jaar door kaarten te kunnen maken, zijn er ook gezellige workshops.

Laatste trends
De mussen vallen nu nog dood van het dak, maar op de beurs is er al volop kerst. Traditiegetrouw presenteren deelnemers hier de nieuwste trends op hobby gebied voor de komende feestdagen. Bijvoorbeeld alles over maskingtape, stempelen, DIY en alle handige apparaten met de nieuwste toebehoren. Bovendien kiest men de Knotsgekke Kaarten- en Scrapdagen graag uit om nieuwe producten te introduceren. Zoals dé Kerstkaartenspecial, extra uitgave van Creatief met Kaarten.

Nóg veel meer plezier met papier
Behalve kaarten maken en scrappen is er nog veel meer mogelijk met papier. Kijk maar wat er allemaal valt onder mixed media en wat men kan doen met de découpage techniek. Het hoeft niet altijd geld te kosten, ook met oud papier maakt men de meest geweldige creaties.


Praktische informatie
De Knotsgekke Kaarten- en Scrapdagen vindt plaats op 27-28-29 augustus in de Brabanthallen 's-Hertogenbosch. De beurs is dagelijks geopend van 10.00 tot 17.00 uur. De toegangsprijs bedraagt € 8,50 p.p. Voor kinderen (4 t/m 10 jaar) is het € 5,00 p.p. incl. deelname aan workshops en een verrassingstasje. Kinderen t/m 3 jaar hebben gratis entree. Dit jaar is er een nieuw toegangskaartje geïntroduceerd: de tienerkaart! Deze kost € 7,00, inclusief deelname aan workshops, en is speciaal voor tieners van 11 t/m 17 jaar oud.  Mannen mogen gratis naar binnen, mits in gezelschap van een vrouw. Er rijden pendelbussen tussen het NS Centraal Station en de Brabanthallen voor slecht € 1,50 p.p.

2 opmerkingen:

 1. Hele leuke reclame Nancy voor deze geweldige hobbybeurs....daar zijn vrijkaartjes mee te winnen hé....

  groetjes Rosina

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jahaaaaa, ik ben er bij!!!!
  Dikke portemonnee mee, pinpas voor de zekerheid. En juh.

  -xies- Renate.

  BeantwoordenVerwijderen