analytics

vrijdag 14 augustus 2015

Sara en Pat

Dag bloggers,

Een maand of twee voor datum kreeg ik de vraag van een vriendin om een trouwkaart te maken voor haar broer en schoonzus... Het mocht speciaal, zwart en goud zouden ze wel tof vinden... Maar weet je, ik zal je de uitnodiging nog bezorgen...
Soms gaat de tijd vlug en toen ik op een gegeven ogenblik een berichtje las op FB dat de broer in kwestie twee dagen later zou trouwen, stuurde ik grappend een bericht: 'moest je geen kaart voor hem?' Binnen het uur stond de vriendin met de uitnodiging voor de deur... of het nog zou lukken? Wat dacht je?
De ochtend daarna (ze had geluk, op vrijdag werk ik niet meer) was de kaart al klaar... 't werd dus geen zwart-goud, maar volledig écru, net zoals de uitnodiging...
Daar deze slechts in reliëf gemaakt was, werd het wel nog een hele uitdaging... Het was zelfs niet gemakkelijk om er goede foto's van te maken.
Ben best benieuwd naar jullie reacties...

Papier: Bazzil
Letters: Memory Box
Stempel: merk onbekend - kocht hem ooit in Duitsland4 opmerkingen:

 1. gelukkig geen goud en zwart en weet ik wat nog meer... lekker eenvoudig, vind het wel mooi (als je in een kerk trouwt natuurlijk).
  die van jouw, geslaagd hoor !
  grtjs,martina
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtig is dit CAS trouwkaartje Nacy...hoe mooi kan simpel zijn...

  groetjes Rosina

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi gedaan ! Ook je vorige post was een mooi kaartje, dat stempeltje met die fijne bloemetjes is echt leuk hé, ik heb het ook en zou het best ook nog eens willen gebruiken nu ik jouw kaart zag. Leuk om zo weer ideetjes op te doen om wat vergeten materialen terug te gebruiken!
  Groetjes, Annie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik denk dat dit 1000x beter is dan zwart, en goud.
  Het is een super stijlvol en elegant kaartje geworden. Kei leuk gedaan.

  -xies- Renate.

  BeantwoordenVerwijderen