analytics

woensdag 7 juli 2021

kleurenpracht

Dag bloggers,

Juli is beestjesmaand bij 'in 't Woefke' en voor jullie er kriebels van krijgen, wil ik alvast melden dat ze niet allemaal lelijk en vervelend zijn... Deze vlinders willen jullie aan het begin van de vakantie veel zon, kleur en gezelligheid wensen!

Papier: Bazzil en Galleria Papiru
Vlinders: Marianne Design
Achtergrond, wimpel en tekst: Lawn Fawn


Ik begin ook stilaan af te tellen naar mijn vakantie en naar een beetje ateljee-tijd... Eerst staat er nog een opruimactie op het programma want na het inladen van mijn ateljee, staan er nog een heleboel spullen die nog geen bestemming kregen... Ik ga dus eerst orde op zaken stellen. Verder staat er ook een hobbydagje met mijn blogvriendinnen gepland. Zij komen voor het eerst op bezoek in mijn nieuwe ateljee... We gaan de goeie richting uit... 
Manlief start met de werken van een nieuwe tuinafsluiting. Dus ga ik vanuit mijn ateljee ook nog een mooi uitzicht krijgen... Ik kan mijn geluk niet op!!

Maar eerst nog 2 dagjes goed doorwerken en op vrijdag een bbq met de collega's. En dan is het twee weken vakantie... De tijd gaat weer vliegen... 

4 opmerkingen:

Anita van Deur zei

Vrolijke kaart met deze vlinders fijne dag
xx

Jantine zei

Heel mooie kaart met die vrolijke vlinders, Nancy. En beestjes op kaarten zijn sowieso niet zo vervelend als bijv. een vlieg in de huiskamer :-)
Groetjes
Jantine

Diny zei

Wat een leuk vooruitzicht Nancy.....en je laat weer een leuk kaartje zien!
Groetjes en alvast een fijne vakantie,
Diny

Nicole Parmentier zei

Wat een lief en kleurig kaartje met deze vrolijke vlinders. Ik vind beestjes prima zolang ze mij niet steken of bijten, o ja en als het geen spinnen zijn natuurlijk.. Geniet van je mooi atelier!