analytics

vrijdag 22 maart 2019

geboortekader voor Lars

Dag bloggers,

Ok, veel later dan gepland, maar het is nog vrijdag hé? Ik had het vorige week beloofd, en hier is hij dan...

Het is zo stilaan een gewoonte aan het worden dat als er een collega een baby krijgt, ik voor hen een geboortekaart en kader maak om van de collega's af te geven. Nu was er tijdens de 7 maanden dat ik 2 jaar geleden thuis was, een collega papa geworden van Lars. En omdat niemand er op dat moment aan had gedacht om voor een kado te zorgen, heb ik beloofd om ook voor Lars nog een kader te maken. Maar ik vond niet echt een stempel die kon dienen. En toen ik onlangs op zoek was naar een stempel voor een ander project en hiervoor een oproep lanceerde bij mijn vriendinnen, had ik deze beer er ook bij gezet. Gelukkig heeft Inge mij kunnen helpen en heeft zij me deze en ook de stempel voor de kader die jullie volgende week te zien krijgen, willen uitlenen.

Kader: Ikea
Stempel: merk ken ik niet
Cijfers en letters: Memory Box





4 opmerkingen:

Enny zei

Wauw, een heel mooi kader en kaart, met een prachtige beer! Ja, vriendinnen zijn er om elkaar te helpen hé ! Groetjes, Enny

GerJanne zei

Heel mooi kader en je kaartje is ook super. Het is allang geen baby meer...hihihi...

Jantine zei

Geweldig, die stempel van die beer is echt heel mooi in cominatie met het geboortekaartje. Apart dat je collega’s zonder jou niet aan een cadeau dachten... fijn dat je het alsnog hebt kunnen maken.
Groetjes
Jantine

Nicole Parmentier zei

Wat schattig! Dat zullen de ouders leuk vinden om aan de muur te hangen. Of bij papa op het werk natuurlijk. Ik las vroeger mijn zoontjes graag voor uit de boekjes van 'Lars de kleine ijsbeer', daar moest ik nu meteen aan denken!