analytics

maandag 12 juni 2017

Een kaart en een taart 151 - Vojtek 9

Dag bloggers,

Hebben jullie een fijn weekend gehad? Wij alvast wel... Weten jullie nog dat ik een tijdje geleden vertelde dat al mijn collega's op teambuilding gingen en dat ik de enige was die er tussenuit viel omdat ik niet in een team zit? Wel, zaterdag was het teambuilding van het bedrijf van mijn man en ik moch wél mee! Alle partners waren mee uitgenodigd. We zijn gaan realfietsen... Dat wil zeggen, 4 man per team mocht fietsen en de 8 anderen zaten lekker in de kar. Wij moesten niks doen, dus een activiteit die ik met mijn herstellend pootje best mee kon doen. Achteraf nog een super etentje en een kado van de firma zowel voor de werknemers als de partners...
Gisteren hadden we voor de middag een theater-vergadering en 's avonds bbq met onze kinderen en een stel vrienden... 't was top!!

Vandaag krijgen jullie alweer een taart als ontbijt... Vojtek werd 9 en wou een taart van 'Clash of Clans'. Ik kende het thema niet maar Elise wist het toch weer mooi uit te werken... Voor hem alweer een leuke verjaardagskaart er bij...
Elise had twee afbeeldingen doorgestuurd. We hadden alleen niet afgesproken welke we gingen printen, dus op mijn kaart staat een andere prent dan op de taart... Kan gebeuren...
Vojtek wist maar al te goed dat het juist was en dat is het belangrijkste!

Papier: Bazzil
Afbeelding: Internet
Letters: Die Namics
Tekstballon: Spellbinders
Print planken: Impression Obsession
Zelfs de binnenkant van de kaart doet mee...

Wil je meer zien van dit lekkers, ga dan naar Elise's site

5 opmerkingen:

 1. het ziet er weer naar uit dat je een lekker druk weekend achter de rug hebt... =) hopelijk tijd om wat te rusten vandaag.
  een leuke taart en kaart in ieder geval, kan me best voorstellen dat hij tevreden is
  grtjs,martina
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gaafff!!!
  Creatieve groetjes, Gaby

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Geweldig weer! En ik vind het erg leuk dat de afbeelding op de taart en de kaart verschillen, maar wel bij elkaar passen!
  Wat een druk weekend had je. En wat leuk dat je mee mocht met je man en ook nog in de watten werd gelegd... Lekker nagenieten nu en een beetje bijkomen, denk ik :-)
  Groetjes
  Jantine

  BeantwoordenVerwijderen
 4. De taart is inmiddels een dessert geworden en geen ontbijt meer ;-) Maar mooi en lekker ziet ie er nog steeds uit. Juist wel leuk dat de taart en de kaart niet dezelfde afbeelding hebben. Voor een echte kenner, zoals Vojtek, is dat alleen maar extra leuk. Gezellig dat je meemocht naar de teambuildingdag van het werk van je man. Ook je andere weekendactiviteiten klinken goed.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Prachtige set weer, juist leuk dat de afbeelding niet hetzelfde was maar wel bij elkaar horend. Leuk gedaan met de tekstwolk.
  Gezellig weekend heb je gehad, vandaag een beetje uitrusten?
  lieve groetjes Angelique

  BeantwoordenVerwijderen