analytics

donderdag 1 december 2022

elke donderdag een kerstkaart - achtergrondpapier als inspiratie voor de kaart

Dag bloggers,

Eigenlijk moest ik wel lachen met sommige reacties van jullie op mijn kaart van gisteren. Gelukkig dat velen ze toch geslaagd vonden. Anderen waren het er mee eens dat het misschien wel beter kon. Wel, de inspiratie liet echt lang wachten en ik vond geen betere combinatie dan dit. Uiteindelijk was ik er wel tevreden over maar ik moet zeggen dat de kaart in het echt duidelijker is dan de foto. Dat nachtblauw is echt wel héél donker voor die auto. Maar ondanks dat ik wel héél veel tinten blauw in mijn papier heb zitten, heb ik me wel aan de juiste kleurencombinatie gehouden en daar gaat het toch om in het kleurenkaartenteam, niet? 

Vorige week mocht ik op '52 weeks to Christmas' gastdesigner zijn voor de uitdaging van oktober. Ik kreeg toen zo'n leuke reacties op mijn voorbeeldkaart! Altijd erg fijn om die te lezen. Ik probeer straks toch eens een rondje te maken om te zien wat jullie voor de uitdaging maakten... 

Deze week toon ik er eentje uit de serie die ik afgelopen weken maakte. En geloof me, er komen er nog een hele reeks achter... Ik kreeg er niet genoeg van en heb nog een heleboel setjes mallen liggen die nog niet gebruikt zijn... Ik kan nog wel een winter verder... 
Deze komt volgens mij ook wel erg in aanmerking voor de uitdaging en die mag vandaag dan ook mee doen. Ik moet er niet veel over vertellen, de leuke tekst is weer van Carlijn Design en ik denk dat de kaart verder wel voor zich spreekt... 


Voor mijn workshoppers die vorige week ook super enthousiast een reeks van deze kaarten kwamen maken, bedacht ik dit kleine geschenkje. Moet niet vertellen dat ze er super blij mee waren. 




15 opmerkingen:

Antjes kaartcreaties zei

Wow, wat een gave mal Nancy!! Zo leuk dat gingerbreadmannetje als shaker. Heb ik nog nooit gezien. Alles past zo mooi bij elkaar, het papier met de gingerbreadmannetjes, de shaker en die mooie grote tekst.Super leuke kaart. En wat een leuke kadootjes voor je workshoppers.
Groetjes Antje

Anita van Deur zei

Super leuk is het Nancy ik hou wel van koekmannekes! Fijne dag.

Nancy Soetaert zei

Toffe kerstkaart weer, leuk en lekker presentje ook!
Fijne donderdag
Nancy 52WTC

Creaellenknutselsite zei

wat een mooi kaartje met het leuke dp en schattige peperkoek mannetje, wat leuk het schudmateriaal erin
en wat een superleuke cadeau zakjes zijn dat
groetjes ellen

Caroline Cards zei

Een super mooie kerstkaart en de presentjes zijn leuk en lekker! Ik ga de koekmannetjes steeds leuker vinden.
Groetjes, Caroline

Annemarie en Merit zei

wat heb jij je leuk laten inspireren door het papier...
Gaaf is deze mal van het gingerbread koekie...en wat een heerlijke verassingszakjes... super gedaan.
Fijn dat je GDT wilde zijn bij ons.
Liefs Annemarie en Merit DT52WTC.

marian zei

Wat een leuke kerstkaart heb je weer gemaakt met het peperkoek-mannetje. Ik heb dit schudkaartmodelletje ook nog nergens gezien.
Groetjes van marian.

Margreet zei

Wat leuk gedaan met overal peperkoekmannetjes!
xxx Margreet

bolletjelucky.blogspot.com zei

Wat heb je er een leuke, gezellige schudkaart van gemaakt Nancy. Echt een mooie kerstkaart. Voor je workshoppers heb je een mooi/lekker presentje gemaakt.
Dank je wel voor je deelname aan de challenge bij 52 WTC.
Lieve groetjes Miranda dt 52 WTC

Jantine zei

Heel geslaagd kaartje weer Nancy! Zo leuk met dat koekenmannetje en dan ook nog met echte koekjes erbij, helemaal top. Leuk ook dat je nog wel een winter vooruit kan.
Bedankt voor je deelname aan onze uitdaging, succes!
Groetjes
Jantine DT 52WTC

gerrie zei


Wat een grappig kaartje heb je weer gemaakt. En als je schudt ????Hahahah
zo iemand heb ik ook nog nooit gezien. Lieve groetjes, Gerrie.

Diny zei

Wat een prachtig geheel Nancy....ziet er schitterend uit!
Groetjes Diny

Angelique zei

Weer een leuke kaart met het peperkoek mannetje en zo leuk dat hij het schudgedeelte is. Ik geloof graag dat de cursisten blij waren met hun zakje.
lieve groetjes Angelique

Marijke zei

Dit is ook weer een super leuke variant van de koekmannetjes! Wat leuk dat je er nu een schudkaartje van heb gemaakt. Erg leuk gedaan en de cadeautjes van de koekmannetjes ook mooi gemaakt! Had je die zelf gebakken? Gezellig dat je weer meedoet met 52WTC. Groetjes Marijke.

Suzan zei

Prachtig kaartje heb je gemaakt.
Bedankt voor het meedoen
Groetjes Suzan
DT 52WTC