analytics

donderdag 30 november 2017

rouwkaarten vervolg

Dag bloggers,

Het is mij nog gelukt! Gisteren om kwart na 9 was mijn blogronde helemaal gedaan! Was zo blij. Dan nog even de zetel in en toch niet te laat naar bed.

Vandaag is de laatste werkdag van mijn eerste week. Ik doe wel dagen van 10u dus 't is dan wel goed geweest. Dinsdag en vandaag was en ben ik ook nog 2 dagen op verplaatsing. Ik kreeg er een heel pak werk bij en ik kan dit jaar niet meer op mijn eigen plek zitten omdat mijn vervangster nog even blijft. Mijn pc doet ook al 3 dagen niet wat hij moet doen en dat maakte dat ik de laatste dagen niet vrolijk was. Het wordt niet gemakkelijk om al die jobs te combineren maar als er beslist wordt dat het moet, ja, dan moet het zeker?

Ik had het jullie vrijdag beloofd, vandaag volgt een tweede serie rouwkaarten.
Ik koos dit jaar voor de combinatie wit-zwart-zilver en ook deze set sluit hierbij aan.

Papier: Bazzil
Snijmallen: Memory Box
Stempels: Stamps -

6 opmerkingen:

 1. Joh Nancy, dagen van 10 uur? Dat is heftig! En ook al zo lekker dat alles dan meewerkt op je werk, niet dus!! Nog ff en dan weekend. Je kaartjes zijn erg mooi, niet de vrolijkste opdracht. Maar wel heel erg troostend! Sterkte vandaag maar weer!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. En ook bezig aan een reeks rouwkaartjes, aan die boom had ik nog niet gedacht, heb ik ook liggen... ik werk ok vaak met vlinders en vallende blaadjes.
  Vervelend als het op je werk niet zo tof loopt!
  Groetjes
  Nancy

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel mooi en stijlvol deze 3 condoleancekaartjes Nancy
  deze geven zeker troost aan de nabestaanden
  En sterkte op je werkplek...niet leuk ...
  groetjes en een fijne donderdag
  Rosina

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een lange werkdagen maak jij, zeg! Heftig, zeker als dan ook nog je pc je in de steek laat en je je eigen werkplek kwijt bent. Mooie serie, zulke kaarten zijn zo belangrijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. ze zijn helemaal toppie geworden je kaartjes
  geniet morgen maar lekker van je vrije dag
  grtjs, martina
  x

  BeantwoordenVerwijderen