analytics

woensdag 15 november 2017

Eva - kaarten en vlaggetjes

Dag bloggers,

Vanavond krijgt Eva haar naamfeest. Dat is het feest waarop moslimkindjes één week na de geboorte officieel hun naam krijgen.
Tonton Malick en Tata Fatou (tonton=nonkel - tata=tante) koken Afrikaans en papa Djiby nodigde 25 man uit om te komen eten... jawel, bij ons thuis... Dat wordt salon verzetten en Afrikaanse doeken op de grond. De oudjes (grootouders en overgrootouders) eten aan de tafel, de jeugd mag op de grond gaan zitten, lekker op zijn Afrikaans!

Eva kreeg uiteraard ook een vlaggenlijn om boven het bed te hangen. En die moest ook bij het thema horen.


Nog een felicitatiekaartje van onszelf...


En een bedankkaartje voor de verpleging in de kliniek... En ook zo past weer alles bij elkaar... 

6 opmerkingen:

 1. wauw, allemaal weer helemaal toppie ! knap gedaan, mooi !
  amuseer je vandaag met de drukte, gelukkig hoef je nog niet aan het werk... wanneer zou je het allemaal gedaan hebben ? =)
  succes
  grtjs,martina
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat mooi gemaakt allemaal, en die slinger is helemaal feestelijk! Fijne dag!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat wordt een drukke, maar vast ook hele gezellige avond bij jullie! Een Afrikaans naamfeest in België, bijzonder hoor :-) Alles wat je gemaakt hebt, ziet er even mooi uit. Het hertje is en blijft een schatje.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Lieve Nancy, van harte gefeliciteerd met jullie kleindochter Eva. Mooie foto van je man en jouw met de kleine. De geboorteprojectjes zijn geweldig geworden, zo lief met het hertje. Ik hoop dat jullie een gezellige avond hebben met z'n allen. En geniet lekker van de kleine meid.
  lieve groetjes Angelique

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Prachtig! Geniet van het feest. Mijn kinderen hadden allemaal maar eerst een naam na een week. Ik moest eerst het snoetje zien,het 1000 keer bekijken en dan kwam de naam vanzelf. Ik had wel lijstjes op voorhand, maar het werd telkens iets totaal anders. Sommige mensen vonden dat raar, maar in andere culturen is dat heel gewoon. Xx

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ps. De geboortekaartjes die ik zelf maakte daar liet ik gewoon een plaatsje over voor de naam en de datum want gelukkig schrijf ik graag en zo bezorgde ik mezelf geen stress.

   Verwijderen