analytics

dinsdag 10 juli 2018

Laura 30

Dag bloggers,

Mijn oudste dochter, Laura werkt al een hele week al vrijwilliger op 'het festival' hier in onze gemeente. Een hele week ontvangen wij hier dansgroepen van over de hele wereld die hun publiek laten kennis maken met de folklore van hun land. Mooi om te zien, en dit al voor de 60ste keer.
Ook mijn jongste, zoon Yannick doet dit al voor de 9de keer. Hij zit bij de regie en verzorgt het licht mee terwijl Laura bij de Crew hoort, die voor de tent en het terrein zorgen... Hard werken maar fijn om op die manier de sfeer te mogen beleven en deel uit te maken van een groep van wel 600 vrijwilligers!

Ze was jarig in april, maar de wachtlijst met 'te tonen kaarten' is vrij lang, dus daarom nu pas Laura's verjaardagskaart. Zij houdt van kikkers en haar peuterklasje is dan ook de kikkergroep. Gek wel want als kind is ze een keer enorm geschrokken omdat de poes een kikker in haar laars had verstopt... Toen ze die niet aan kreeg en we uitzochten waarom, heeft ze toch een schrik aan die beesten opgedaan...

Voor haar verjaardag maakte ik deze leuke yogakikkerkaart...

Papier: Bazzil
Kikkers: Stampendous
ingekleurd met copics
Kaart zelf: Sizzix
Cijfers en letters: Memory Box
Parels uit voorraad3 opmerkingen:

  1. Hahhaha, het angstige kikkeravontuur heeft geen blijvende schade aangericht! Gaaf juist dat Laura nu zo gek is op kikkers en een kikkerklasje heeft. Deze kaart is dan natuurlijk een schot in de roos. Leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat heb een mooie kaart gemaakt en wat een leuke kikkers die aan yoga doen! Erg leuk gedaan! Groetjes Marijke.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Prachtige kaart met al de kikkers! En die lijst met nog te tonen kaartjes...groeit die juist niet??

    BeantwoordenVerwijderen