analytics

vrijdag 9 februari 2018

Vlaggenlijn voor Matteo

Dag bloggers,

Wat een leuke reacties op mijn kerstkaartje van gisteren! Dankjewel allemaal! Fijn te lezen ook, hoe jullie mijn verhalen allemaal volgen...
Nu is Clouseau echt wel een begrip hier bij ons... En we hebben ze al héél dikwijls in het sportpaleis gezien, ook omdat we daar heel dichtbij wonen... Maar het concert in de Roma was wel heel anders, intiemer, en echt heel leuk. Veel verhalen over wat zij de afgelopen 30 jaar meemaakten, hoe ze geëvolueerd zijn van pubers die 'eens een lieke gingen zingen' tot nu... Bewondering alom! en veel respect!! We waren echt blij dat we er ook deze keer weer bij waren!

Ondertussen zit mijn werkweek er op en begint vandaag een lange vakantieweek. Doordat ik op vrijdag thuis ben, heb ik verlofweken van 10 dagen en dat is tof! Maar het wordt een werkweek hoor! Ik ben met 3 grote projecten bezig, moet tussendoor ook mijn DT-projectjes en een heleboel bestellingen maken en tegen het einde van volgende week, wil ik mijn ateljee en buro zo veel mogelijk opgeruimd en ingepakt krijgen ter voorbereiding van de werken die we in de paasvakantie gaan doen. Onze ramen in het hele huis worden vervangen en we gaan dezelfde tijd ook de badkamer onder handen genomen. En doordat we nieuwe ramen laten zetten, moet ook alles terug geschilderd worden. Intens, dat wordt het zeker... Maar we gaan hulp krijgen van de kinderen, dat is wel fijn... Goed dat ze met zo veel zijn, haha!! Wij hebben onze eigen 7 kabouters... We gaan hen graag zien komen!!

Zal ik dan nu nog een projectje laten zien? Matteo werd geboren en kreeg van zijn tante Sonja een leuke vlaggenlijn voor boven zijn bedje. Ecru en bruine tinten en een vosje, dat was de vraag... Hieronder het antwoord... Gever en ontvanger waren tevreden en dat was ook het plan!

Papier: Bazzil
Vlaggen en cirkels: Spellbinders
Letters: Memory Box
Vosjes: Marianne Design
Lint uit voorraad


Fijn weekend allemaal! Tot maandag alweer! Dan gaan we gezellig taart eten met een kaart erbij!

5 opmerkingen:

 1. Jullie zijn in de Roma naar Clouseau geweest?! Wat gaaf! Ik vind dat toch zo’n geweldige zaal! En nu in hus aan de gang. Samen met jullie zeven kabouters gaat dat vast lukken ;-) De vlaggenlijn voor Mateo is prachtig! Jij bent echt een kei in zulk soort projecten. Fijne dag!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een toffe slinger ! Heel mooi gedaan ! Dat klinkt lekker druk inderdaad, wel fijn dat de kids komen helpen !
  Fijn weekend en geniet van je vakantie !
  Groetjes
  Margo

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat is ook zo, als je vrijdags niet werkt is je week vakantie 10 dagen...Geniet ervan, maar als ik het zo lees,ben je berendruk!
  De slinger is heel gaaf! Ik ben er met een bezig! Zie je nog wel!
  Groetjes,
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prachtige vlaggenlijn. Succes met het klussen!
  groet en fijn weekend,
  Syl

  BeantwoordenVerwijderen