analytics

dinsdag 27 februari 2018

verjaardagsvarkentje

Dag Bloggers,

Wat heb ik toch een geweldige man hé? Hij moest vandaag een keer 'niet vroeg' vertrekken (half 6 ipv half 5) en toen ik 10 minuten later dan hij beneden kwam, had hij mijn auto al gestart om 'warm te draaien'... Ik rijd nog met een diesel en die durft bij deze koude al een keer moeilijk starten... Ondertussen is manlief de deur uit en de auto ligt terug stil, maar ik kan subiet zonder problemen vertrekken...

Vandaag nog een keer een kaartje uit de oude doos. Deze was voor mijn jarige vriendin die erg van varkentjes houdt... Ze zat nog ergens in een wachtrij om getoond te worden..

Papier: Bazzil en Galleria Papiru
Stempel: Stamping Bella
ingekleurd met copics
Snijmal frame: Die Namics
Lintje uit voorraad
6 opmerkingen:

 1. Dat is pas echte liefde zeg! Dan begint je dag al goed! Je kaartje met het leuke varkentje is super, zo feestelijk! Fijne dag!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Lief van je man!
  Prachtig kaartje!
  Fijne dag
  Nancy

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die moet je koesteren, zo’n attente man! Ik mag ook niet klagen. Joost zet elke ochtend een kacheltje in mijn auto, zodat mijn Punto warm en schoon is als ik vertrek. Ook zo fijn. Kaartje ziet er enig uit! Gaaf varkentje.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat word jij goed verzorgd.
  Lief kaartje!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een grappig kaartje ! Mijn autootje heb ik vanmorgen maar laten staan, ik twijfelde maar heb het toch geprobeerd om de bus te nemen. Wat lief van je man dat hij je auto al heeft laten warm draaien ! Ik hoop dat je straks ook vlot weer thuis geraakt en niet te veel verkeer hebt op de weg !
  Groetjes
  Margo

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heel leuk kaartje, Nancy, wat een schattig stempeltje.
  En wat een schat van een man heb jij!
  Groetjes,
  Jantine

  BeantwoordenVerwijderen