analytics

dinsdag 26 september 2017

Happy Birthday

Dag Bloggers,

Amai, ik ben weer vroeg wakker alhoewel het gisteren laat werd. We hadden een try-out van de volgende productie in ons theater. Mijn jongste dochter doet de regie-assistentie en mijn zoon speelt mee en het is best een heftig stuk. En omdat ik graag verrast wordt op de generale repetitie, ga ik vooraf nooit naar repetities kijken. 

En het was heftig... Amai... 
Het stuk werd aangekondigd als een samenwerking tussen enkele gevangen van de gevangenis van Antwerpen die samen spelen met enkele actrices van ons theater. In werkelijkheid zijn het allemaal eigen acteurs van ons. (wat het merendeel van het publiek niet weet)
Ik kan uiteraard niet veel verklappen, daar we nog in première moeten gaan en dan 3 weken gaan spelen. 
Maar wat een talenten hebben wij toch in huis, écht... Ik ben zo trots op onze spelers en regieteam... Bewondering alom. 

Ik kan wel uren praten over onze acteurs, hoe zij van kleins af allemaal hun eigen weg hebben afgelegd en hoe ze gegroeid zijn. Mijn zoon Yannick en Laurens, de 2 gangsters van gisteren, nu 23 en 24 jaar, zijn 20 jaar geleden beiden als kleine Mowgli in Jungleboek gestart... En als je ze nu dan dit ziet spelen... Amai, ben er nog niet goed van... 
De rest van deze cast zijn allemaal als 12-jarige bij ons gestart. Enkele jaren later zijn ze gaan studeren en hebben we ze een paar jaar niet meer zien spelen. Met deze productie maken ze op mijn zoon na, allemaal hun come-back.

Ik mag dan ook wel met trots zeggen dat onze vereniging semi-professioneel is, ondanks dat we nog altijd 'vrijetijdstheater' brengen en wij allemaal 'vrijwilligers' zijn. 

En dan nu een kaartje?
Afgelopen zomer maakte ik deze zonnige verjaardagskaartjes. Felle kleurtjes, bloemen, een tekst... meer moet het niet zijn, toch? 

Papier: Bazzil en aquarelpapier
Stasen Happy Birthday: Taylor Expressions - Impression Obsession en Memory Box
Stansen bloemen: Tim Holz en Memory Box
Bloemen gekleurd met distress





7 opmerkingen:

Mariken zei

IK kan me zo voorstellen dat je zó trots bent op de jongens! Knap en een hele prestatie dat ze dit kunnen! Je kaartjes zijn tof, lekker vrolijk, passend bij het mooie weer! Geniet jij nog ff verder van de mooie productie. Gezellige dag!

Nancy Soetaert zei

Tof als je jongeren zo ziet groeien hé!
mooie fleurige verjaardagskaarten!
fijne dag
Nancy

Dora zei

Prachtige stansen gebruikt! Twee mooie kaarten gemaakt.

Jantine zei

Wat bijzonder, die theaterproductie! Ook bijzonder dat jij zo onder de indruk bent ❤️
Je kaartjes zijn heel mooi, lekker strak en mooie kleuren!
Groetjes
Jantine

Ellen zei

Wat heerlijk dat je zo enthousiast bent over 'jullie' theaterproductie empn zo trots bent op jouw zoon en dochter! En terecht natuurlijk. Je kaartje is supermooi! De kleuren van de bloemen en blaadjes zijn prachtig. Zomers kaartje op een mooie nazomerdag. Goed getimed :-)

Sarah zei

Oprecht mag je trots zijn! Bij ons op school wordt er veel toneel gespeeld en mijn kinderen doen dat allemaal graag en goed. ( ze hebben al vaak een belangrijke rol gehad ) en ik heb dan ook steeds een krop in mijn keel en bewonder hun talenten.
Je kaartjes zijn PRACHTIG!!! Love it!

GerJanne zei

Zo leuk te lezen dat je zo trots bent! En onder de indruk van het acteertalent. Je kaartjes zijn ook weer heel gaaf! Mooi stansen zijn dat.
GerJanne