analytics

maandag 25 september 2017

een kaart en een taart 165 - Stanny 80

Dag bloggers,

Welkom allemaal op deze maandag! Hopelijk hadden jullie een fijn weekend! Ik heb het hier rustig gehouden wegens vervelende voet. Ben wel even langs geweest bij dochter Caroline die nu haar man voor 2 weken naar zijn familie in Senegal is, de babykamer in orde aan het brengen is. Fijne vooruitzichten, dat wel...

In augustus deden we een bbq bij ons thuis. Stanny, vriend van de familie werd 80 en we verrasten hem de dag voor zijn verjaardag met een feestje.
Samen met mijn oudste dochters, zorgde ik voor de bbq en Elise maakte zoals steeds weer een geweldige taart.
En wat was het een leuk onderwerp om er ook weer een kaart bij te maken.




Vroeger speelde Stanny muziek in een bandje. Hij was ook de zanger van de groep. Mijn ouders woonden steeds zijn optredens bij.
Voor zijn verjaardag kwam vriend Daniel, die ook optreedt op feestjes, muziek maken. Blij verrast was Stanny dat Daniel een groot repertoire kende uit de jaren 60. En hij mocht zelfs mee zingen... Super was dat!
Volgens mij was deze verrassing nog groter dan de bbq zelf...


Wil je meer zien van dit lekkers, ga dan naar Elise's fb pagina


6 opmerkingen:

martina's kaartjes zei

ziet er erg leuk uit ! TOP !
grtjs,martina
x

Ellen zei

Wat geweldig, een verrassingsfeestje voor een goede vriend! En dan ook nog met muziek. Hoe leuk is dat?! Aan de foto's te zien heeft hij er volop van genoten. BBQ, taart en kaart maakten het feest compleet. Fijne dag!

Nancy Soetaert zei

super als je mensen zo kan verrassen! Ziet er een heerlijk feestje uit, met een vast even heerlijke taart en mooie kaart!
nancy

Jantine zei

Geweldig, Nancy!
Heel gaaf weer deze kaart en taart.
Groetjes
Jantine

Mariken zei

Wat zijn ze weer mooi samen, kaart en taart! En och, die foto's zijn leuk, want een glunderende gezichten, ze zitten zichtbaar te genieten!
Fijne avond!

Diny zei

Prachtige kaart en taart Nancy....en de foto's zeggen ook genoeg!
Groetjes Diny