analytics

dinsdag 1 augustus 2017

dorstig...

Dag bloggers,

Wat doe je als je een set snijmallen kwijt bent? En deze heel maar dan ook heel dringend nodig hebt? Dan ga je zoeken... En als je ze niet vindt, dan ga je opruimen... Ik zal even duidelijker zijn...
Gisteren ben ik samen met mijn dochter aan haar geboorteproject begonnen, alles top secret... Niemand komt er in zonder aankondiging!
En we zijn beginnen snijden. Nu is er een snijmal die we nodig hebben om jawel, 450 stuks uit te stansen, versleten is. Op aanraden van een kaartenvriendin, kocht ik een jaar of 2 geleden een metalen onderplaat voor de Sizzix. Blijkt dat deze heel slecht is voor snijmallen en ik heb er dan ook verschillende op versleten... helaas!
De mal die ik nu nodig heb is een gewone vierkante van Sizzix. En laat nu net de maat die we nodig hebben stuk zijn. Ik kocht ooit deze set dubbel omdat ik één maatje verloren was. De vervangen mal is veel lichter van kleur, daarom dat ik weet dat het net deze set is die ik dubbel kocht... En nu vinden we ze nergens. Heb ze nooit weggegooid, want dat doe je niet. Heb ze gewoon te goed weggelegd. Gisteren al een zoektocht. Manlief zocht zelfs mee...
Vandaag ben ik dan om 5u opgestaan om in mijn opslagplaats grote kuis te houden... Ik ben dus al bijna 3u bezig en heb al massa's weggegooid, maar de vermiste set mallen ben ik nog niet tegen gekomen... Helaas.
Ondertussen doet mijn voet zo veel pijn dat ik wel moest stoppen... Ga dus nu maar even ontbijten.
Om half 10 is mijn dochter terug op post en ik wou ze zo graag daartegen gevonden hebben...
Zal ik dan toch maar even googelen en terug een setje aankopen?

Maar eerst even tot de orde van de dag:
Vorige maand werkten we voor het DT van 'in 't Woefke' met de stempels van Power Poppy.
We gingen allemaal een kaart maken met de zelfde stempel en dat werd deze.
Voor de projecten van mijn DT-maatjes kan je gaan kijken op de blog van 'in 't Woefke'.
Morgen toon ik jullie mijn 2de kaart.

Papier: Bazzil
Stempel: Power Poppy
ingekleurd met Zig Colors
Citrusvruchten: Memory Box
Cirkelstansen: Die Namics

4 opmerkingen:

 1. Succes met het zoeken. Ik vond gisteren een mal terug die ik onlangs opnieuw gekocht had... soms tussen papierblokjes...
  Fijne dag

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oeps..dat is erg vervelend dat nu juist deze mal zoek is.
  Ik heb ook al eens iets nieuw gekocht en toen alsnog gevonden... Soms op een gekke plek. (Laatst vond ik een clearstamp aan een plastic verpakking. Ik had die niet nieuw gekocht, maar ook al ernstig naar gezocht...) Ik hoop dat je m inmiddels gevonden hebt. (Je hebt m niet uitgeleend?)
  Je kaartje is heerlijk zomers! Erg leuk!
  Groetjes, Jantine

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Haha wat Jantine schrijft is herkenbaar.... een stempeltje is bij mij ook kwijt en ik weet dat ik 'm een keer vastgeplakt aan iets terug ga vinden :-) Hopelijk heb jij het benodigde malletje ook gevonden inmiddels! Wat een heerlijk zomers kaartje laat je zien, erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. O jee vervelend. Maar die komt wel boven. Je kaartje is leuk!

  BeantwoordenVerwijderen