analytics

woensdag 12 juli 2017

Jesse

Dag bloggers,

Ik was een paar dagen niet online... Ik ben jullie niet echt vergeten hoor maar het was hier een beetje druk... en nog...
Naast de 3 Vietnameese logees en de 2 festival-logeetjes, zijn er nu ook nog 2 babysitkindjes bijgekomen. Matteo en Nicola, van de 2 geboorteprojecten: hier het project van Matteo en hier het overzicht van Nicola...
Mijn 2 jongste dochters passen op hen maar ze komen hiervoor wel naar hier. Het is best een gezellige boel, maar wel lekker druk. Dochter Laura zetten vorige week 6 speelgoedbakken af, waarmee de kinderen zich enorm amuseren maar wat het hier wel rommelig maakt. Ze moeten 's avonds wel zelf alles opruimen, zodat ik 's morgens met de stofzuiger rond kan lopen wat wel elke dag nodig is.                        

Dus zal ik nu nog maar eens wat laten zien hé? Want er staan nog heel wat projecten in de wachtrij om te tonen hoor!

Jesse werd geboren. Hij is het zoontje van een collega van dochter Laura. Zij maakte dan ook de foto's voor het geboortekaartje. De mama en papa maakten het ontwerp en fotoshopten nog een strik op de grote foto. Ik maakte een kaart die toch wel weer bij het ontwerp aansloot.
Aan jullie uit te maken of ze geslaagd is of niet...

Papier: Bazzil
Snijmal mama: Marianne Design
Hartjes: ponsen EK
Letters: Die Namics
Lintje uit voorraad


6 opmerkingen:

 1. Wat heb je deze geboorte-aankondiging knap vertaald naar een felicitatiekaart Nancy. De kaart die je gemaakt hebt is heel mooi en als je goed naar beiden kijkt komen alle elementen terug..top.
  Klinkt inderdaad als een gezellige drukke boel bij jou thuis :)
  Lieve groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Volgens mij is het een drukke, maar gezellige boel bij hou thuis! Hebben jullie zo veel ruimte dat je al die logés kwijt kunt? Het kaartje voor de geboorte van Jesse is prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een drukte bij jullie !!!!
  Maar gezellig !
  Prachtig kaartje voor Jesse !!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel leuk die kaart voor Jesse! En leuk dat je dochter de foto's voor het geboortekaartje maakte. Wat zijn jullie toch een bezige bijen!
  En dan ook nog je huis vol mensen :-) veel plezier!
  Groetjes
  Jantine

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Prachtig kaartje voor Jesse, prachtig gemaakt. Succes met alle drukte daar!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Zeker geslaagd!! Heel mooi kaartje! Sterkte en geniet van de drukte!
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen