analytics

woensdag 21 november 2012

nog meer uiltjes

Of dat was toch de bedoeling...

Help!!
Ik krijg net van Google het bericht dat mijn gratis opslagruimte voor foto's is overschreden en dat ik nu extra ruimte moet aankopen...
Wie heeft hier ervaring mee??
Ben toch wel een klein beetje leek op dit gebied...

Jullie hebben de foto dus nog te goed...
Toch graag jullie reacties om me hier mee te helpen...

Thx,
Nancy 

3 opmerkingen:

Unknown zei

Hallo,

Mijn opslag ruimte was ook op.
Ik heb toen bij gekocht. Dat was 5 dollar en vorig jaar. Dit jaar moest ik weer bij kopen omdat het jaar voor bij was. Ik was te laat en het was veel duurder. Ik heb over wogen om te stoppen en een nieuw blog te nemen. Je bent dan wel al je posten kwijt en je volgers. Maar weer voldoende ruimte. Op een of andere manier kwam ik er achter dat je via picasa wel foto's kan plaatsen. het zijn alleen wel elke keer collage's. Hoe lang ik kan plaatsen ik heb geen idee.
Het plaatsen van picasa foto's doe je door in het berichtje te kiezen opladen van fot's via picasa.
Foto's van het blog afhalen had bij mij geen effect. Ik hoop dat je zo iets wijzer bent.
Er zullen vast meerdere zijn met tips.
Groetjes en succes Brigitte

martina's kaartjes zei

heeeuh ?! wat is dat nu weer ? dat zou echt wel jammer zijn he ? weet ik niks van, helaas ! hopelijk is dat bij mij niet, want ik ga nogal kwistig om met mijn foto's. Ik denk dat ik dan een keertje grote kuis zal doen, en een aantal foto's zal verwijderen, want dit is natuurlijk niet leuk ! =)
ben benieuwd naar andere reacties, succes
gtjs, martina
x

Unknown zei

Hoi,
'Heb nu hetzelfde probleem, kreeg net hetzelfde. Weet nog niet wat ik ga doen, ben even aan het googelen of ik nog iets anders kan verzinnen, maar anders wordt het dus ook via Picasa, dit duurt echter wel heel lang.
Groetjes Saskia