analytics

maandag 26 februari 2018

een kaart en een taart 185 - flamingo's voor Esther 18

Dag bloggers,

Hopelijk hadden jullie een heel fijn weekend. Het mijne was bijzonder creatief en productief! Vrijdag was het de eerste Eva-dag van een lange reeks. Het toeval wou wel dat ik een afspraak had en al meteen dochter Jolien moest inlijven om te komen oppassen maar die deed dat met heel veel plezier, waarvoor dank!
Zaterdag met kaartenmaatjes naar de knotsgekke kaartenbeurs en daar hebben we toch weer wat spullen gevonden die we konden gebruiken!!
Zowel vrijdag, zaterdag als zondag theatervoorstelling, dus toch weer meer in 't theater gezeten dan dat ik er tijd voor had, maar 't stuk is geweldig, dus 't is zeker de moeite waard en het was bovendien nog gezellig ook!
En doordat ik de 3 dagen toch heel vroeg ben opgestaan, heb ik er nog een bijzonder creatief weekend opzitten ook. De bestellingen blijven binnen stromen, dus werk genoeg.

Esther was onlangs jarig en kreeg weer een mooie taart... En voor haar maakte ik er dan ook deze kaart bij...

Papier: Bazzil
Flamingo's: Gummiapan
Vleugels: Stamin Up
Gras: Memory Box
Letters: Kaiser Kraft
Cijfers: Lawn Fawn
Touwtje uit voorraad




Wil je meer zien van dit lekkers, ga dan naar Elise's fb pagina

3 opmerkingen:

Ellen zei

Wat leuk, deze knalroze foamingo’s! Zo te lezen heb je een druk weekend met lange dagen achter de rug. En ja, naar Den Bosch gaan en niks van je gading vinden, dat bestaat niet. Logisch dat je ‘wat’ gekocht hebt ;-)

Sarah zei

Mooi! Ik hoorde al van het fijne weekend. X

Margo zei

Oh wauw deze is weer geweldig zeg ! Ik vond het echt gezellig om nog eens wat te babbelen afgelopen zaterdag !
Groetjes
Margo