analytics

dinsdag 2 januari 2018

2018!

Dag bloggers,

Met een dagje vertraging wil ik jullie allemaal een geweldig, gezond en creatief 2018 toewensen!

Zelf ben ik niet zo goed bezig want ik kom net terug van de dokter.
Op Kerstavond ben ik ziek geworden en dat is nog steeds zo. Oudjaarsavond heb ik zelfs helemaal alleen thuis doorgebracht. We gingen nieuwjaar vieren bij mijn jongste dochter en haar vriend en ook Eva zou er zijn met haar mama en papa. Zij is nu 7 weken en ze is al dik 2 weken serieus ziek geweest. En omdat ik dat kleine hummeltje niet wou aansteken, en ook omdat ik me zo belabberd voelde, ben ik dus niet mee gegaan en heb ik oudjaar op de zetel doorgebracht met een grote tas tomatensoep en een paar mandarijntjes. (wegens verder geen eten in huis)
Normaal moet ik met de medicatie die ik nu kreeg, er op enkele dagen terug bovenop zijn... Dus ik zet mijn joker in en leg mij terug op de zetel voor de tv...

Hier krijgen jullie mijn persoonlijke nieuwjaarskalender te zien die ondertussen wel bij iedereen is aangekomen...

Papier: Bazzil, Karton en Action
Snijmal voet achteraan: Joy
Kalendertje
Snijmal vuurwerk: Die Namics
Stempel: eigen ontwerp
Stickles
8 opmerkingen:

 1. altijd erg leuk om te krijgen !
  in ieder geval, hopelijk ben je snel weer op de been ! laat je maar lekker goed verzorgen, leuk is het natuurlijk niet, maar wel menselijk he ? :)
  veel beterschap
  grtjs, martina
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een pech, ziek! Hopelijk knap je snel op.
  Leuke kalender.
  Groetjes
  Jantine

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Och Nancy, wat een slecht uiteinde en start van het nieuwe jaar. Ik hoop dat je snel beter wordt en dat 2018 veel goeds voor je in petto heeft!
  Lia xx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat jammer dat je helemaal alleen oudjaar moest vieren... nou ja vieren is niet het juiste woord zo te lezen. Hopelijk ben je er snel weer bovenop; ik wens je in elk geval een gezond 2018! Grtjs Iefje

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Jij hebt een ongezellige jaarwisseling achter de rug, zeg! Balen voor je. Hopelijk gaat het inmiddels beter. Ik wens jou en je gezin een prachtig 2018. Je kalender is prachtig. In het echt is ie nog mooier dan op de foto. Dankjewel!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ah dat is niet leuk!! Wat vervelend zeg. dat je de kleien Eva niet wilt aansteken snap ik! Ik hoop dat je je elke dag nu beter gaat voelen. Je persoonlijk kalender(kaart?) is erg leuk!
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wij zijn een geregistreerd financieel huis en ons doel en doel is om geïnteresseerde personen en rechtspersonen te helpen bij het verkrijgen van hun gewenste leningen. We kunnen u financieel helpen. Neem vandaag nog contact met ons op en vertel ons hoeveel lening u nodig heeft als lening. U zult goed worden begeleid door een e-mail: tatacapitaltd@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen