analytics

donderdag 4 mei 2017

Zoë werd 12 jaar

Dag bloggers,

Heel veel dank voor jullie bemoedigende berichtjes op mijn blog. Ook hartelijk dank aan Angelique en Chantal voor de leuke kaartjes die zij mij stuurden. Ze zaten gisteren in de bus.
't Was gisteren weer even lastig, dus weer niet geblogd... Maar het komt er nog wel van. Wat doet een mens die niks te doen heeft een hele dag? Wel, soms weet ik het zelf niet, maar het is avond voor ik het goed en wel besef... De digibox krijgt wel stilaan terug vrije ruimte, dus tv-zien zit er zeker bij... En ik maakte gisteren toch wel een kaart zeker? Ben er best wel lang mee bezig geweest... Dus alles komt goed...

Onze oogappel en buurmeisje Zoë werd een dagje voor de verjaardag van vake, 12 jaar. En omdat ik voor haar kaart, mijn nieuwe aanwinsten van Nijkerk wou testen, werd het deze. Ik kon niet weerstaan bij de koopjes van Elisabeth Craft designs, daar vond ik de snijmal om deze leuke kaart te maken.

Papier: Bazzil en Action
Letters voorkant: Memory Box
Snijmal kaart: Elisabeth Craft desings
Cijfers: Die Namics
letters op vlaggetjes: Die Namics
Stempel: CC-design
ingekleurd met copics
Touwtje uit voorraad
4 opmerkingen:

 1. Oh das echt een heel toffe kaart Nancy ! Wat een leuke mal heb je gekocht ! Ja waarvoor dat allemaal al niet goed is om eens een beetje thuis te zijn, tv kijken, dat komt er met jouw drukke bezigheden waarschijnlijk ook niet vaak van, ik ken het, de digibox staat hier ook helemaal vol :)
  Een tip voor een serie waar ik nu wel elke week even tijd voor maak : zie mij graag. Echt hilarisch !

  BeantwoordenVerwijderen
 2. haha, ik heb ondertussen ook 'mijn TV' ontdekt en een marathon serietje gedaan, nadien nog een goei filmpje, dus als je tips nodig hebt als je wat uitgekeken raakt ... :)
  een leuke, vrolijke kaart voor zoe
  grtjs, martina
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooie laart voor jullie buurmeisje! Heel bijzonder!
  Groetjes
  Jantine

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke kaart! Tja tv kijken dat doe ik ook maar weinig. Toen ik met mijn knie in de zetel lag, deed ik het ook vaker, alleen ik val er altijd van in slaap ☺

  BeantwoordenVerwijderen