analytics

vrijdag 24 februari 2017

Geboortekader voor Lewis....

Dag bloggers,

Vrijdag alweer... Wat hou ik er van want dan begint mijn weekend... Sinds 4 jaar nu werk ik 4 dagen van 10u om zo een dag minder fileleed te hebben en ik zou het niet anders meer willen. Wel elke dag vroeg uit bed en zo ook in het weekend want ik ben dat ritme gewoon... Maar dan heb ik lekker lange dagen... En vrijdag breng ik meestal in mijn Ateljee door.
Vandaag wordt een beetje een rare dag. Ik ga eerst de workshop voor volgende maand voorbereiden en daarna staat mijn jeans-project op het programma.
Maar om 10u moet ik mijn mama ophalen. Zij kreeg telefoon dat de as van mijn vader vandaag na 11 jaar uitegestrooid zal worden... Dat zal toch wel even een emotioneel moment worden. De kinderen en manlief zijn aan het werk, dus wij gaan onder ons 2 naar het kerkhof.

Zal ik dan even terugkomen op mijn project... Dit is even de laatste in de rij, hopelijk volgen er nog snel want ik maak ze wel graag... Geboortekaders, ook altijd weer een uitdaging...
Een vriendin belde enkele weken geleden met de vraag of ik iets leuk kon maken als geboortekado. Zij bracht het geboortekaartje en ik maakte een kader en een kaart. Zowel de gever als de ontvanger waren super tevreden. En daar doen we het tenslotte voor hé?

Kader: Ikea
Papier: Bazzil
Snijmal panda: Marianne Design
Letters: Kaiser Kraft en Die Namics
Driehoekjes: puntjes van uitgestanste ster geknipt






9 opmerkingen:

Nancy Soetaert zei

Kan niet toepasselijker denk ik. Prachtig!
Nancy

Ellen zei

Zoals altijd een prachtig setje! Sterkte vandaag. Wel fijn dat je samen met je moeder naar het kerkhof kunt voor het uitstrooien van de as. 11 jaar naar dato, maar het verdriet blijft...

Annemarie en Merit zei

Heel mooi Nancy, geloof dat de ontvangers daar blij mee waren....
veel sterkte voor vandaag, blijft toch heel emotioneel...
liefs Annemarie

Sarah zei

Lief gedaan. Ik ga dat nakijken van jullie toneel. En sterkte vandaag...zal toch wel even slikken zijn...

Rosina zei

Heel mooi dit geboortekader Nancy..ook de bijpassende kaartjes zijn super leuk
veel sterkte vandaag...zal best emotioneel zijn om dat zo samen te doen...hoe lang het ook geleden is, het gemis blijf ...

groetjes en fijn weekend
Rosina

!neke zei

Dit ziet er erg mooi uit !!!!!!
En sterkte vandaag !

Dora zei

prachtige creaties. Sterkte vandaag!

Diny zei

Op de eerste plaats heel veel sterkte vandaag Nancy.
Je projectje is weer prachtig hoor!
Groetjes Diny

GerJanne zei

De dag is voorbij en je bent met je moeder de as van je vader wezen uitstrooien. Lijkt me een heel speciaal, bijzonder en emotioneel moment. Na 11 jaar...Ik hoop dat het een goed moment was.
Je geboortekader is erg leuk en het kaartje is super! Prachtig gelift!
GerJanne