analytics

vrijdag 9 december 2016

hertjes in de sneeuw

Dag bloggers,

Wat een leuke reacties komen er op deze beestige kerstkaartes, zo leuk op te lezen... Dankjewel allemaal!!

Ik had het jullie beloofd, er zou er nog ééntje komen. Eerlijk, ik geef toe dat ik deze zelf niet verzonnen heb, alhoewel ik dat heel graag had gewild. Ik vond het idee van deze kaart op het blog van Rosina. Zij verzon deze geweldige bambi-kaart en ik liet haar direct weten dat ik deze van haar zou copiëren... Ze had hier helemaal geen probleem mee... Geweldig toch, hoe wij, bloggers elkaar kunnen inspireren... En vanuit deze kaart, ontstonden dan ook de twee vorige kaarten... Een leuke serie vond ik het, om te maken maar ook om te geven... Alhoewel, denk dat ik toch maar een setje bijhoud deze keer... haha!!

En ja hoor, ook voor al deze kaarten, sneed mijn mama de beestjes weer uit met haar cuttlebug! Geweldig toch? Ze vindt het ook wel fijn dat jullie hier op mijn blog af en toe een complimentje over geven, ik geef ze dan ook altijd met plezier door aan haar!

Papier: Bazzil
Snijmal hertjes: Marianne Design
Snijmal mutsen: bij de berenmal van de kaart van gisteren - Marianne Design
ijssterren: pons (al een hele oude!)
Stickles



Ik wens jullie allemaal een heel fijn weekend en hoop dat jullie maandag terug even langs komen voor een nieuwe kaart en taart!

8 opmerkingen:

Mieke zei

Ahh wat zijn ze mooi!!
Ik ben ook terug rond aan het kijken om mijn inspiratie een boost te geven. Denk dat ik ook ga beginnen met het kopiëren van kaarten *bloos*

Erica ♥ zei

Wat een schatje van een kaart,
heel mooi gemaakt ☺
Tip: je kunt meedoen bij ons van De Egel ;)
Een leuk en gezellig (knutsel) weekend
Liefsss van Erica
{Heidebloempjuh}
{DT De Egel-Hert-rendier-ree}

Anoniem zei

Geweldig leuk!!!
Creatieve groetjes, Gaby

Ellen zei

Superlief kaartje met deze bambi's erop! Je mag je moeder weer een compliment geven, hoor! Mooi uitgestanst :-)

GerJanne zei

Alle drie de kaartjes zijn top! Die dieren zijn zo leuk! Fijn weekend!
Groetjes,
GerJanne

Rosina zei

Heeeel mooi deze kaartjes Nancy met die schattige kerstdiertjes erop....zo leuk dat je die van mij gelift hebt ...ik ben blij dat ik iemand kan inspireren....
groetjes Rosina

Sarah zei

Lief!!! Heel leuke reeks!

Diny zei

Ik zie nu pas je kaartjes Nancy....maar wat zijn ze gaaf! ik heb alle kerstkaarten geschreven dit weekend...en de kerstboom gezet etc. Vandaag tussendoor nog een heerlijke wandeling van 14 km met mijn man gemaakt....dus het bloggen schoot er even bij in....haha!
Groetjes Diny