analytics

vrijdag 13 mei 2016

Zuster Alice

Dag bloggers,

Vrijdag vandaag, maar ik werk de hele dag. Normaal probeer ik vrijdag in mijn ateljee door te brengen, maar de sociale verkiezingen op onze firma steken daar een stokje voor...

Maar ik wil jullie toch wel een bijzonder project tonen vandaag. Zuster Alice werd 100 jaar. Zij was de zuster portierster van de lagere school van mijn kinderen en we kennen haar al zo lang... Zelfs nadat de zusters uit de school vertrokken waren, zijn we contact blijven houden. En nu was het dus groot feest... We kregen zelfs een persoonlijke uitnodiging om naar haar viering te komen.

Ik wou dan ook heel graag een persoonlijk geschenk geven. Dus naast een kaart voor haar, maakte ik ook nog een doosje met een set bijpassende kaarten in die ze dan op haar beurt weer naar andere mensen kan sturen.
Want kaartjes sturen doet Zuster Alice nog steeds graag...












10 opmerkingen:

Nancy Soetaert zei

Wat een schitterend kado voor deze bijzondere 100~jarige!
groetjes
Nancy

martina's kaartjes zei

wow, 100 ! Voorlopig staat mijn teller op de oudste 90, dus we zullen zien ! leuk presentje, leuke kaart, zal ze vast wel blij mee zijn !
werk ze !
grtjs,martina
x

Margreet zei

Wow, Nancy, wat een schitterend cadeau voor deze 100-jarige zuster...volgens mij vindt ze het zó mooi dat ze het zonde vindt om deze kaartjes te gaan versturen.
xxx Margreet

Nancy zei

Ik heb er een aantal jaar ééntje van 99, maar die heeft spijtig genoeg de 100 net niet gehaald...

Margo zei

Wat een superleuk verhaal bij je post van vandaag ! Heerlijk toch als je 100 mag worden en dan nog goed bij de tijd zijn, want ze stuurt nog kaartjes, zo leuk ! Wat een tof kado heb je voor haar gemaakt en weer een mooie gepersonaliseerde kaart !
Groetjes
Margo

Nancy zei

Margreet, Ik heb er van elk 2 dezelfde gemaakt. Zo kan ze er ééntje versturen en ééntje bijhouden!

Liefs,
Nancy

annie zei

Wat een super mooi project! Ik denk dat de ontvanger superblij zal geweest zijn!
Groetjes, Annie

Sarah zei

Wauw! Knappe verwennerij voor de 100 jarige! Een eeuw! Ongelooflijk!!

corryskaart zei

oh wat mooi en leuk wat je voor de 100-jarige maakte hier zal ze zeker blij mee zijn en van genieten!
groetjes corry

GerJanne zei

Oh wat bijzonder!! Dat maak je bijna nooit mee, een 100 jarige! EN wat leuk dat je een persoonlijke uitnodiging kreeg. Je cadeau voor haar is geweldig! Dat zal ze wel heel mooi gevonden hebben.
Groetjes,
GerJanne