analytics

maandag 7 januari 2013

'n hartverwarmertje

Omdat het vandaag een zware dag is, deze keer een lief kaartje voor mezelf. Ik maakte het al een tijd geleden, weet zelfs niet of ik het al gepost heb...

Vrijdag heb ik mijn laatste dag gewerkt op de plaats waar ik al 12 jaar zit, op 11 minuten van me thuis... Vanaf vandaag wordt ik overgeplaatst naar het hoofdkantoor, op 40 km rijden... Antwerpse ring en Boomsesteenweg, 2 keer per dag overwinnen...
Begin wel erg vroeg, 's morgens gaat het misschien wel meevallen... Maar 's avonds zit ik volop in file en kan ik goed een uur tot anderhalf uur moeten rijden...

Zit er al even mee, maar nu wordt het harde realiteit... Hoop echt dat het meevalt, want het is niet echt een goede periode om naar ander werk te gaan zoeken hé?
Ik hoop dat ik toch nog dagelijks op mijn blog kan blijven schrijven... Moet nu echt een ander leef- en slaapritme gaan opbouwen...

Klink niet echt vrolijk vandaag, maar zo voel ik me dan ook...


7 opmerkingen:

 1. Een heel mooi kaartje! Geweldig dat je dit voor jezelf hebt gemaakt. Heel begrijpelijk dat je je vandaag niet zo vrolijk voelt. Ik hoop van harte voor jou dat het mee zal vallen. Succes.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jij kunt wel een hartversterkertje gebruiken. ik kan mij voorstellen dat je daar tegenop ziet. Mijn man had hetzelfde en is erg blij dat hij weer dichter bij huis zit. Ja ook in het oosten van Nederland hebben ze file.....ik hoop van ganse harte dat je hierin je weg vindt en dat je ook de positieve dingen weer gaat zien.
  Sterkte, groetjes, Nelleke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. je kaart is heel mooi gedaan. en inderdaad ik lees dat je niet zo blij bent.....net wat Nelleke ook typt, ik hoop ook dat je na deze dag iets positiefs kan zien.
  en wie weet valt het mee. maar ik kan begrijpen dat je echt moet wennen vandaag op je nieuwe plek.
  en je moet zo maar denken.....je hebt werk....toch? en vandaar uit zou je om je heen kunnen kijken voor een andere baan. maar of dat gaat lukken in deze tijd.
  vaste baan wordt het zo wie zo niet, denk ik.
  succes vandaag.
  groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat hartverwarmertje heb jij echt nodig Nancy!! Wat is dat naar nieuws om na al die jaren je vaste stekje te moeten verlaten en zo'n eind verder te moeten! Toch ben ik zeker (zoals ik jouw ken) dat je je daar snel zult aanpassen. Jammer natuurlijk van de afstand, hopelijk valt het allemaal nog mee!! Ik duim voor je!!
  Liefs
  Christine

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Een mooi kaartje ik hoop dat het is meegevallen en tja in deze tijd is het lastig om een andere baan te vinden.
  Succes
  Liefs Cindy

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh jij ook al, het bedrijf waar ik werk gaat ook april verhuizen naar een heel ander punt in de stad Amsterdam, helemaal op het WesterIJdock en ik reis normaal al 1 1/2 uur maar nu nog een half uur langer (en dat half uur moet ik dus lopend afleggen want daar gaat geen openbaar vervoer en met de auto is geen optie in de stad), ben er ook helemaal niet blij mee, weet wat je voelt Nancy. Je hebt een schitterend kaartje voor jezelf gemaakt. Maar net als je zegt vindt nu maar eens een andere baan. Sterkte meis.
  Liefs van Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 7. oeche niet plezant het is precies de maand van verandering ik ook al vanaf februari maar normaal werk ik op bijna dezelfde plaats dan waar ik nu werk alleen mag ik eerst 8 maand terug naar t'school en dan nog in Brussel dus da zal ook stressen zijn en weinig tijd,maar zoal ik slaag de gij er u ook wel door!
  groetjes

  BeantwoordenVerwijderen