analytics

maandag 10 mei 2021

vrolijk Pasen!

Dag bloggers,

Hadden jullie een fijn weekend? Hebben jullie moederdag gisteren gevierd? Bij ons in Antwerpen is het pas écht moederdag op 15 augustus maar mijn kinderen verrasten mij gisteren toch met een mooie vaas met droogbloemen... Ja, dat is nu weer hip! Bij mij is het jeugdsentiment. Het was heel erg in toen ik een tiener was en begon met vakantiewerk in een bloemenzaak... jeugdsentiment dus. 
Mijn oudste dochters maakten dan weer sushi (kunnen ze echt goed, maar er kruipt best wat tijd in) en we hebben dus lekker gegeten. Sinds gisteren is mijn man er zelfs fan van!

Verder ben ik dit weekend niet veel waard geweest. Mocht vrijdag mijn eerste vaccin gaan halen en ben er doodziek van geweest. Man toch, wat heb ik me ellendig gevoeld! Maar ik zou het meteen terug doen, het is voor de goede zaak hé! Ik heb er op zaterdag zelfs mijn kappersbeurt voor moeten laten schieten en daar moet heel wat voor gebeuren hoor! Da's elke keer weer een hoogtepunt van de maand!! Straks maar snel een nieuwe afspraak maken want het is echt nodig... Nee, jullie krijgen géén foto te zien!! ;o)

Ben ik op zoek naar een nieuwe foto om te posten, kom ik toch nog een paaskaart tegen zeker... Ben ik die gewoon vergeten te posten met Pasen... Tja... Dus nu, een dikke maand later dan maar hé...

Dit konijntje maakte ik voor mijn mama en een workshopper die ook steeds leuke kaartjes maakt en in mijn bus komt steken... Het moest iets anders zijn dan de kaarten die ze in de workshop maakten hé...





2 opmerkingen:

Nynke zei

Wat vervelend dat je zo ziek was van de vaccinatie, ben je inmiddels opgeknapt? Het paaskaartje is een schatje in mooie kleuren!
Groetnis Nynke

GerJanne zei

Fijn dat je toch verwend bent door de kinderen en dat ze niet gewacht hebben tot 15 augustus.. Wel naar dat je zo beroerd bent geweest van de vaccinatie. Heb je de Astra Zenica gehad? Een collega van mij is daar heel ziek van geweest. Ze vertelde dat ze in naar leven nog niet zo'n erge griep had gehad. Peter moet woensdag, hopelijk heeft hij er net zo weinig last van als ik.
Je kaartje is heel leuk!