analytics

vrijdag 15 juli 2016

nieuwe praktijk

Dag bloggers,

Dank voor jullie reacties op mijn vorige posten. Fijn dat jullie zo mee opgaan in mijn Colombia-verhaal...

Wat een nacht... of wat geen nacht...
Ik ben drie uur geleden naar bed gegaan en kon toch wel 4,5u slapen. Het lot wil dat ik vanmorgen om half 9 naar de tandarts moet en dat ik er na een korte nacht om 7.30 uit moet. Maar ik heb nog geen oog dicht gedaan... De vermoeidheid begint toe te slagen op mijn lichaam... En vanmiddag moet ik naar Leuven. Heb een afspraak in een kliniek bij een prof die ik onmogelijk kan afzeggen. Maar ik klaag niet... Ik amuseer me nog steeds kostelijk.
Gisteren na de middag gingen 'onze mannen' optreden in een bejaardentehuis en wij, de gastouders mochten daar mee naartoe... Zalig hoe je die oudjes ziet genieten van al dat moois... De dansers hebben alles uit de kast gehaald, denk dat ze wel 7 verschillende kostuums bij hadden, voor elke dans iets anders...
Maar onze mannen van 't orkest spannen toch wel de kroon... Jullie zouden hen moeten horen... op mijn fb staan alle foto's van de afgelopen dagen... er volgen ook nog filmpjes, vooral van gisterenavond.
Ik nodigde de andere gastgezinnen van de muzikanten uit voor een laatste avond samen. Uiteraard hadden onze mannen hun instrumenten mee en hebben ze voor ons een privé-concert gegeven... zàlig!!
Ieder gezin had wat bij voor de bbq en Elise bakte alweer een zalige taart... Helaas heb ik geen tijd gehad om er een kaart bij te maken, maar jullie krijgen ze maandag wel te zien hoor...
Vanavond treden ze voor het laatst op en we gaan dubbel genieten, nu we weten dat zij als laatste van de 7 landen mogen afsluiten omdat zij alweer de besten zijn... Jullie zouden hen aan het werk moeten zien, geweldig!

Maar nu over tot de orde van de dag...
Ook vandaag weer een kaart...
De huisdokter van mijn mama begon een eigen praktijk nadat zij eerst in een groepspraktijk werkte. Mama vroeg om voor haar een kaart te maken en dit is het geworden...

Papier: Bazzil
Stempels: Marianne design en Lawn fawn
Snijmal vierkanten: Die Namics


4 opmerkingen:

 1. Een heel leuke kaart Nancy ! Amai, hopelijk kan je na het vertrek van je gasten toch eens wat bekomen.... Groetjes, Enny

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het blijft druk met jullie muzikale gasten, maar vast ook heel gezellig. Jouw kaartje is hartstikke leuk en toepasselijk. Goed weekend!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hartstikke leuk dit kaartje! En je verhaal! Veel adrenaline, denk ik. Dan heb je ook wat minder slaap nodig....geniet er nog van!
  Groetjes,
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooi met die vakjes en grappige stempels. Wat een avonturen beleef je allemaal! Enjoy! Xxx

  BeantwoordenVerwijderen