analytics

dinsdag 26 juli 2016

Ella-Noor

Dag bloggers,

Ondanks mijn late bericht gisteren, hebben jullie het toch nog allemaal gezien... Super!!! Zij die de kaart en taart van gisteren misten, scroll nog even naar beneden...

Vandaag een geboortekaartje... 'naar voorbeeld van...'
Bij ons op het werk is er er een heuse baby-boom aan de gang... Wel 4 mannelijke collega's die papa worden... En nee, ik moest voor geen enkele de geboortekaarten maken... Maar uiteraard krijgen zij wel een aangepaste kaart die aansluit bij hun geboortekaart... Bij deze verklaarden enkele collega's mij voor gek... 260 sterretjes op de kaart, stuk voor stuk op gekleefd, en naar patroon van het geboortekaartje... (nee, ik heb het origineel niet geteld, het kwam gewoon zo uit)
Kijk en oordeel zelf...

Papier: Bazzil
Sterretjes: Randpons SU
Letters: Memory Box6 opmerkingen:

 1. Daar zou ik het geduld niet voor hebben... schitterend!
  Groetjes
  Nancy

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Een mooie kaart en heel apart gedaan met al die sterretjes. Zal een geduld werkje geweest zijn!! P.s. de taartkaart hieronder is ook prachtig net als het buffet. Ziet er allemaal even mooi uit!
  Groetjes Marijke.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een gave kaart !!!!!!
  groeten Ineke

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het is echt een geweldige re-make van het geboortekaartje! Maar zo veel sterren... weet niet of ik daar het geduld voor zou hebben gehad. Bij mij hadden ze waarschijnlijk aan alles geplakt, behalve aan de goede plek ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh!!!!!!! Geweldig!! Zo leuk en wat ene geduld heb je om dat er allemaal op te plakken, maar het effect is top!!
  Groetjes,
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen