analytics

vrijdag 2 maart 2018

Verhuiskaart en cava voor Lieselot en Ken

Dag bloggers,

Ja, ik ben er weer vroeg bij vandaag. Ik zit ik al anderhalf uur in mijn ateljee. Ik heb hier 5 projecten op mijn tafel liggen. Maar eerst maak ik de DT-projectjes van deze maand, dan ben ik een keer op tijd.
Heb al 2 kaarten gemaakt en bedenk me plots dat ik best eerst iets op mijn blog zet voor ik het vergeet. Het is hier momenteel 13,5°, niet warm maar met een lekker fleece-vestje (sorry Jani) over mijn pyama is het best te doen... (voor mijn Nederlandse blogvriendinnen, Jani is een Belgisch tv-icoon die maar al te graag styling doet maar een hekel heeft aan fleece)

Enne... Die verse soep van gisteren... Da's echt zelden dat ik zo vroeg soep sta te maken hoor! Meestal maak ik op zaterdag een pot waar in het weekend iedereen die binnenvalt mee van kan eten en de rest neem ik op werkdagen mee naar mijn job. Maar ze was wel super lekker: preisoep met een restje vis in...

Zal ik nog een keer een kaart-met-cava tonen? Lieselot en Ken waren verhuisd en kregen van vriendin Evi dit leuke setje. De opdracht? Hun interieur is hout met wit met een goud accentje...
Voilà!

Papier: Bazzil
Stempel houtnerven: Impression Obsession
Huisjes: Memory Box
Letters: Die Namics
Lintje uit voorraadIk wens jullie allemaal een heel fijn weekend toe!
Het mijne start alvast super! Kleindochter Eva ligt boven te slapen en straks gaan we samen naar Ikea. Daar heb ik afgesproken om met 2 collega's te gaan ontbijten (zal voor mij al brunch zijn). Eéntje is met vervroegd pensioen en de andere werkt in een zusterfirma van ons bedrijf. Die laatste brengt ook haar kleindochtertje mee. We spreken zo'n 3 keer per jaar af om samen iets te gaan eten. Dat wordt gezellig!

Hopelijk zie ik jullie maandag voor een nieuwe kaart met taart!

5 opmerkingen:

 1. Toffe set voor dit verhuisde paar...
  Fijne dag!
  Nancy

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat ben jij toch altijd een vroege vogel! Een vroege vogel in fleece ;-) Inmiddels ben je vast al lekker warm geworden bij Ikea. Gezellig zo’n eetdate, zeker met kleinkinderen erbij. Kaart is prachtig en dat geldt ook voor de bijpassende fles cava.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat mooi die combinatie kaart en fles!
  Fijn weekend!
  groet,
  Syl

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Weer een geweldig leuk verhuiskaartje nancy en de bijpassende fles cava zal zeker in de smaak zijn gevallen

  groetjes Rosina

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuke set! Zalig om zoiets te krijgen en helemaal aangepast aan hun interieur zo te lezen. Grtjs Iefje

  BeantwoordenVerwijderen