analytics

woensdag 21 juni 2017

Geslaagd - Fijne vakantie

Dag bloggers,

Hoe fijn is dit? Het is 6 uur. Ergens bij de buren hoor ik een wekker af gaan. Ik zit al op mijn terras. Poetste de kast van de badkamer al (badkamer had deze week een grondige beurt gekregen maar de kast was er over geschoten) Ben dan naar beneden gekomen, alle ramen en deuren open gezet, alle dieren eten gegeven, PMD-zak buiten gezet, vaatwas uitgeladen... En nu zit ik met mijn verse fruitsalade met yoghurt zalig op mijn terras... Heerlijk is dat zo 's morgens vroeg... Het is nu 19°... 't gaat weer warm worden, dus ben ik graag 's morgens lekker actief, zodat het straks wat minder kan...

Jullie hadden nog een DT-projectje van vorige maand te goed. We werkten toen met de stempels van CC-design. En die hebben ook super leuke tiener-stempels. Dus daar ging ik mee aan de slag. En het werd meteen een serie van 6 kaarten. Deze laat ik vandaag op jullie los. Leuk om te geven op het einde van het schooljaar, zowel aan de tieners als aan de juffen of meesters...Ik wens jullie allemaal een zonnige dag! Tot morgen voor alweer een nieuwe kaart!


6 opmerkingen:

 1. Vroege bezige bij. Ook ik vind het s'morgens heerlijk de ochtendstond heeft echt goud in de mond. Je kaartjes zien er super uit Nancy. Heel leuk voor tieners. Groetjes Veerle

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben ook altijd vroeg actief. Heerlijk vind ik dat.
  Leuke reeks!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wow, jij bent matineus! Geeft vast een goed gevoel als je zo vroeg al zo veel gedaan hebt. De kaartjes zijn superleuk. Toffe stempels zijn het.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke, vrolijke kaartjes. Het dp wat je gebruikt hebt (of is het gestempeld?) is erg leuk.
  Heerlijk om al zoveel gedaan te hebben, kun je op het warmste vd dag rustig aan doen.
  lieve groetjes Angelique

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ow ja, heb even gekeken waar Deurne ligt en dat is te doen vanaf mij. Ga zeker even vragen bij Nancy of ze het leuk vind om samen een workshop bij je te volgen.

   Verwijderen