analytics

donderdag 16 maart 2017

even laten weten dat ik aan je denk...

Dag bloggers,

Een warm welkom aan Trijntje! Fijn dat je mijn blog wil volgen! Ik kom zeker een keer kijken of jij ook een blog hebt... Had er gisteren even geen tijd voor!

Ik heb in mijn 'drukke periode' gisteren nog even wat meegemaakt... Gisterenavond had ik afgesproken met twee collega's. Doen we zo'n 3 keer per jaar. De éne is op (gedwongen) vervroegd pensioen en de andere is net zoals ik naar een ander depot verhuisd. Zij moet nu van Puurs naar Zwijndrecht, terwijl ik van Wommelgem naar Wolvertem moet... Elk een heel andere richting uit... Dus gaan we regelmatig samen iets eten en bijkletsen... Leuk... Tot je dan mooi op tijd naar huis wil vertrekken wegens vroeg opstaan en je auto niet meer wil starten... Wegenhulp gebeld en die konden anderhalf uur later ter plaatse zijn. Gelukkig stond ik op een pleintje, net aan de zijkant van de bistro waar we hadden gegeten, geparkeerd en mocht ik van de lieve dames nog terug binnen om te wachten terwijl zij de boel aan het opruimen waren. Een lieve pechdienst-man heeft mijn wagen na onderzoek getakeld en ik kreeg een vervangwagen mee naar huis. Net voor 12u vannacht was ik thuis... En om 5u gaat de wekker af. Gelukkig is het donderdag en mijn laatste werkdag... Maar er staan vandaag wat vergaderingen gepland, ik zal wel wakker blijven... haha!!
Zo, dat wou ik even kwijt...

Dank voor jullie leuke reacties op mijn 'Cats-on-appletrees'-reeks. Ze was leuk om te maken, maar het was ook heel fijn te lezen dat jullie er even enthousiast over waren!

Vandaag staat er iets anders op het menu...
Mijn dochter had onlangs een troostkaartje nodig voor een collega. Maar zij wou er geen triest kaartje aan geven, dus koos ze deze kleuren ervoor...
Vlinders doen het altijd op kaartjes en een mooie tekst maakte het heel persoonlijk...

Papier: Bazzil en Pebbles
Vlinders: Memory Box
Tekst: Different Colors





8 opmerkingen:

Nancy Soetaert zei

Heel mooi als troostkaartje.
Succes met het wakker blijven vandaag...

Diny zei

Heel mooi troostkaartje Nancy....en wat een pechverhaal zeg!
Groetjes Diny

GerJanne zei

Prachtige kaart! Die stans is schitterend en vlinders lenen zich goed voor een zomaar kaart of ik denk aan je kaart.
En wat een belevenis ! Kort nachtje voor jou! Dat merk je pas morgen denk ik, en dan ben je gelukkig vrij!
Groetjes,
GerJanne

Rosina zei

Heel mooi dit kaartje Nancy, zal zeker troost geven...
en wat een pech kan je hebben zo midden in de nacht...hopelijk is je dag iet al te vermoeiend na deze korte nacht...

groetjes Rosina

Ellen zei

Jeetje zeg, wat een pech en wat een korte nacht. Nig een geluk dat je überhaupt thuis gekomen bent ;-) Wat prachtig om een troostkaartje te maken met een hart van vlinders erop.

Jantine zei

Oh, wat een pech met je auto,zeg! Balen van de korte nacht!
Maar mooie kaart heb je om te laten zien!
Groetjes
Jantine

Danielle zei

Mooi gedaan, de vlinders in een hartvorm verwerkt! Tjee wat een geluk dat je nog even naar binnen mocht, anders duurt het wachten wel heel erg lang....

Dora zei

Oei, dat werd een korte nacht voor je. Hopelijk is het vandaag goed gegaan om wakker te blijven. Prachtige kaart