analytics

maandag 20 maart 2017

Een kaart en een taart 139 - Legotaart voor Linus 5

Dag bloggers,

Wat gaan die weekends toch snel voorbij... En het was er ééntje dat kon tellen! Vrijdag dan de geboorte, alle hens aan dek om alles klaar te krijgen en zaterdag voor de middag was het laatste de deur uit. Natuurlijk hadden de jonge ouders vrijdag al het nodige al, eerste kaartjes en doopsuiker voor in de kliniek. Morgen meer daarover...

Nu alweer een nieuwe taart met bijpassende kaart... Linus werd 5 en hij houdt van Lego. Zijn mama wou hem dan ook een blokjestaart geven met echte lego op. Dit is wat we er van maakten... Elise zette zelf de lego in elkaar! (voor het eerst in haar leven - haha!) en maakte deze maxi-legobloktaart er bij. De kaart mocht er ook bij passen, vandaar met een fotoke van het speelgoed er op. Linus was in de wolken met al deze blokjes!




Wil je meer zien van dit lekkers, ga dan naar Elise's site

7 opmerkingen:

Anoniem zei

Dat ziet er weer supersss uit!!!
Creatieve groetjes, Gaby

Mariken zei

Och, wat is dit weer leuk en origineel bedacht! Enig zeg!!

Jantine zei

Heel gaaf! Natuurlijk was Linus daar erg blij mee, zo'n feestelijke taart en kaart!
Groetjes
Jantine

Ellen zei

Dit hadden mijn jongens ook geweldig gevonden voor hun vijfde verjaardag! De lego was hier niet aan te slepen. Ziet er prachtig uit wat jullie gemaakt hebben.

Rosina zei

Weer een super mooie en vast een hele lekkere taart voor deze jarige legofanaat Nancy...
en ook je bijpassende kaartje is ook heel leuk erbij
groetjes Rosina

Angelique zei

Hele gave taart voor Linus, logisch dat ie daar blij mee was. Leuk de bijpassende foto op de kaart, weer een super geheel.
lieve groetjes Angelique

Margo zei

Oh wat heeft ze dit weer geweldig gedaan zeg ! Echt heel erg knap ! Enneuh ... is ze vertrokken om meer te bouwen met Lego ... ???? :)