analytics

woensdag 7 oktober 2015

Jolien 18

Dag Bloggers,

Door het voorprogrammeren, was het er nog niet van gekomen. Ik wil mijn nieuwe volger 'scrapping for fun' welkom heten. Ben al eens op het blog gaan kijken, maar het is me niet helemaal duidelijk welke naam er achter zit. Zag wel dat GerJanne gastdesigner was... super toch!! Ik ga zeker nog meer kijken en zal dan wel vinden van wie het blog juist is...

Vandaag het vervolg op de kaart van gisteren. Niet voor een tweelingzoon, maar een tweelingdochter GerJanne! (oei, 2 vermeldingen in 1 post!! - haha!)

Toen ik deze snijmal van Die Namics zag, wist ik meteen dat ik deze voor Jolien moest mee nemen... Dit past helemaal bij haar... Ik maakte de kaart dan ook nog wat blingbling... helemaal haar ding!

Papier: Bazzil
Snijmal sneaker: Die Namics
Tekststempel: My Favorite Things
Cijfers: Marianne Design
Ster: Spellbinders
Achtergrond sterren: Embossingmal Stampin Up


5 opmerkingen:

 1. Coolll!!!
  Creatieve groetjes, Gaby

  BeantwoordenVerwijderen
 2. hij is weer zuperzzzzz, weet nog niet wanneer ik tijd heb om er een keertje mee aan de slag te gaan... vrijdag misschien, een lekker dagje vrij ! =)
  grtjs,martina
  x

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ha Nancy, zo...twee keer mijn naam, hahaha, dahct ik toch dat je twee jongens had. Maar nee, dus. Van harte met beiden! En deze kart voor Jolien is ook super. Subtiel de sterretjes achtergrond. EN ja , haal er maar eens een expert bij, want het reactie veld blijft wit, tenminste bij mij...
   Groetjes,
   GerJanne

   Verwijderen
 3. Ook deze kaart voor je dochter is super leuk Nancy!
  Groetjes Diny

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Deze is al net zo super. De sneaker is geweldig en je hebt er een gave kaart mee gemaakt.
  groetjes Angelique

  BeantwoordenVerwijderen