analytics

vrijdag 10 mei 2013

op wolkjes

We voelen ons vandaag wel een beetje op wolkjes...

Gisteren een vrije dag? Extra tijd om creatief te doen... jawadde...  Met het geweldig mooie weer zijn we met z'n allen een vriend gaan helpen verhuizen... Dit om aan te tonen dat we hier toch wel een gekke bende bij elkaar zijn... 't was best een zware dag, maar wat hebben we er van genoten... En alles wat maar kon ingepakt en met auto's en camionette verhuisd kon worden, is gedaan... Anders was hij het hele weekend bezig geweest met inpakken... 's avonds moe maar voldaan met z'n allen genoten van een grote pot stoofvlees met frietjes die dochter Elise voor ons allemaal had klaargemaakt... Wat ben ik toch weer trots op mijn kids!!

Gelukkig lag deze kaart dus al wel klaar om te posten... 't is de laatste van de  serie die Laura gemaakt heeft... (jawel, het was helemaal haar kaartjesweek!)

Een leuk verjaardagskaartje dat ook wel voor een man kan dienen...
Alhoewel een verhuiskaart dus vandaag wel meer van toepassing zou zijn geweest...



5 opmerkingen:

Anita Meijer zei

Wat super dat jullie geholpen hebben met verhuizen Nancy. Top weer. En het kaartje van Laura is ook weer een plaatje om te zien en wat een prachtige tekst.
Liefs van Anita

Nelleke zei

Zweef maar lekker deze extra vrije dag is je gegund, of vandaag toch aan het werk? Leuke kaart is dit om heerlijk bij weg te zweven. Groetjes, Nelleke

Dora zei

wat een gave tekst! erg mooie kaart gemaakt.
geniet ze!

GerJanne zei

Ha Nancy,
wat een leuke kaart heb je weer gemaakt!
Groetjes,
GerJanne

Rosina zei

Ook deze kaart is weer een toppertje die laura gemaakt heeft....
En de verhuiskaart zal nog wel komen....

groetjes Rosina