analytics

maandag 1 augustus 2011

vakantie

't Is vakantie, althans voor de kinderen toch... Wij moeten nog 8 dagen werken en dan zijn we ook thuis... Maar in de zomer leven we toch op een heel ander ritme en dat weegt ook door in mijn ateljee... ik heb wel ideeën en inspiratie, maar niet zo veel zin... En mijn voorraad foto's is ook uitgeput... Dus even wachten op meer nieuws...
Zaterdag een shopdagje met mijn jongste dochter gehad en verder vooral niks gedaan en genoten... mag al eens een keertje hé?

Verder merk ik dat er hoe langer, hoe meer mensen problemen hebben met berichten te plaatsen op blogger. Heb dit zelf ook al ondervonden... Over 2 weken is mijn ICT-hulplijn terug beschikbaar, ik zal hem het probleem eens voorleggen... 't is toch zonde als je een google-account hebt en je wil ergens een berichtje nalaten en het kan niet... Enkel via Anoniem kan meestal wel iets schrijven, maar ja, we willen toch niet allemaal 'anoniem' blijven hé!!

Als je kan, laat het een uitdaging zijn en reageer dus WEL op dit bericht!!

3 opmerkingen:

 1. Hey Nancy,
  Inderdaad als ik via anoniem een berichtje plaats dan komt het toch terecht.
  Geniet van je vakantie volgende week.
  Groetjes Carina

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hey Nanske...Of men heeft nog gewoon Google en dan kan je best Google Chrome downloaden...kost niks, alles blijft behouden, maar werkt sneller en problemen zijn vaak opgelost. Of je krijgt de vraag je Google account terug in te vullen + paswoord en als je dan op inloggen klikt mislukt het en moet je dit weer doen...maar doe dan het vinkje een keer uit voor je op inloggen klikt en dan is het wel oké! Proberen zou ik zeggen aan hen die het niet lukt.
  Ik ben vandaag terug beginnen werken...jij alvast een fijne vakantie gewenst.
  Groetjes Patrice

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gewoon het vakje "Aangemeld blijven " NIET aanvinken, dan lukt het wél om 'n berichtje na te laten.
  Fijne vakantietijd!

  BeantwoordenVerwijderen