analytics

dinsdag 11 juli 2023

Cyriel

Dag bloggers,

Yeeh, ik ben gisteren naar het park kunnen gaan en toch al wat festivalsfeer kunnen opsnuiven. Ook de oppaskindjes zijn komen slapen... Dat wil zeggen: toch al 2 van de 3... Eva heeft het zo geregeld dat zij zelf ook mee kwam en dat het kleinste zusje met Caroline en Noah mee naar haar thuis is gegaan. Die heeft ook nog een extra logeetje zodat ze momenteel met 3 3-jarigen thuis zit. Ik heb hier de grotere maat van 5 tot 10 jaar... En morgen komen daar nog 2 extra slapertjes bij... 

Onlangs mocht ik nog een keer een geboortekaart namaken. Da's altijd een fijne opdracht zo lang ik in de mogelijkheid ben om dat te doen. Hier zat ik even vast met het beertje... Ik had wel berenstempels maar die waren niet ok qua stijl en vorm. Ook in mijn snijmallen zat hij er niet bij... Dus heb ik even beroep gedaan op vriendin Sonja die maar 2 straten verder woont en die een snijmachine heeft. Het model was snel gevonden en zij sneed het beertje in geen tijd. Ze maakte zelfs een paar maten zodat ik nog kon kiezen bij het maken van de kaart. 
De grootste beer kon op de buitenkant en met de kleine maakte  ik nog een mini-tafereeltje aan de binnenkant. Goed toch? Het maken van de cirkel met inkt lukte wonderwel heel goed op het glanzend papier dat ik gebruikte. Want ook de originele kaart was op vrij glanzend papier gedrukt.



Hier de binnenkant van de kaart... Deze cirkel is veel kleiner maar de maat van de foto bedriegt een beetje... 


4 opmerkingen:

GerJanne zei

Wat gaaf!! Sjonge, het lijkt wel 1 op 1 hetzelfde!
Mooie tekst ook trouwens.
En heel veel plezier met je logeetjes, dolle boel daar bij jou!

Creaellenknutselsite zei

wat fijn dat je gisteren toch nog wat van de feestvreugde hebt kunnen meemaken en dat je je zoveel beter voelt gezellig wat logeetjes te hebben.
wat heb je een mooi kaartje gemaakt met de leuke beren erop hij lijkt zeker goed op het origineel leuke kleuren heb je gebruikt
groetjes ellen

marian zei

Wat een prachtige kaart heb je weer gemaakt,mooi dat je het beertje bij je vriendin kon laten maken. Ik las dat je zo ziek bent geweest en dat nog wel aan het begin van de vakantie en al die feesten. Nu maar snel opknappen. Blogger had zeker weer kuren want ik weet zeker dat ik op je kerstkaart heb gereageerd en je een prettige vakantie heb gewenst en een heerlijke paella avond, maar zie de reactie niet staan.
Nou heel veel beterschap gewenst en ga nu maar lekker genieten van de vakantie.
Groetjes van Marian,

Diny zei

Wat een mooie chique kaart is dit Nancy!
Groetjes en geniet,
Diny