analytics

donderdag 26 januari 2023

kerstbomen met houten rendier...

Dag bloggers,

Wow, ik zit hier nog even na te genieten van onze avant-première van gisteren... Als je zoon net een geweldige prestatie heeft neergezet in een erg aandoenlijke theaterproductie, mag je als mama wel blinken, niet? We gaan morgen in première met een fantastisch stuk. Het wordt gespeeld door 4 jonge mannen, waarvan één ervan het stuk zelf geschreven heeft. Het is ongelooflijk hoe die productie na productie uit zijn pen laat vloeien. En niet zo maar iets. Het is gebaseerd op en boek die een waargebeurd oorlogsverhaal weergeeft. En er is best wat opzoekwerk aan vooraf gegaan om het zo waarheidsgetrouw weer te geven. Het was waanzinnig mooi! De kostuums die de mannen dragen komen dan ook uit Amerika en zijn originele die nog door echte mariniers gedragen werden. 
Als je nieuwsgierig bent, google dan even op 'www.vaarttheater.be' of zoek op fb naar 'Vaarttheater' en bekijk de filmpjes van 'Samen uit, samen thuis'. De linkse (met de pet op) is mijn zoon. Benieuwd wie eens gaat kijken... 

Maar eerst mijn kerstkaart nu. Na de serie van 3 met 'kerstbomen op mijn kaart' naar aanleiding van de uitdaging van december, had ik nog 1 afbeelding met een kerstboom over, maar dan zonder rendier... Dus heb ik het opgelost met een houten rendier er op te zetten zodat deze kaart toch mooi een serie van 4 vormt. 
Ben nu al benieuwd naar de volgende uitdaging. Hopelijk gaat deze ook zo vlotjes als de vorige... Over een kwartiertje weet ik het, dan gaat het blog van 52 weeks to Christmas open... 


En hier nog een keertje de 3 andere kaarten...





16 opmerkingen:

Anita van Deur zei

Heel leuk met het houten rendier erbij, mooie serie met dit papier, Liefs Anita

Creaellenknutselsite zei

wat fijn dat het theaterstuk zo mooi was natuurlijk mag je trots zijn op je zoon, even gekeken op het linkje waar jij als figurant in te zien ben maar niet kunnen vinden staan heel veel filmpjes op die site en ik weet niet welke het is voor de andere ga ik straks even kijken
wat een mooi kaartje heb je weer gemaakt met het leuke dp schattig het kleine hertje erbij
groetjes ellen

Annemarie en Merit zei

Dit was een mooie serie Nancy....
Wij zijn benieuwd wat je volgende serie gaat worden...
Fijn dat jullie zo hebben genoten gisteravond ... en dan mag je zeker trots zijn.
ga het filmpje later even bekijken, nu eerst een heleboel boodschappen even bij pa en ma om een bakkie...vanmiddag weer verder met reageren.
Gezellig dat je vandaag je wekelijkse kerstkaart laat zien.
Lieve groetjes Annemarie en Merit DT52WTC.

Jantine zei

Mooie kaart weer, Nancy! Grappig dat je ook op je vierde kaartje een rendier toevoegde, zodat die er echt bij hoort.
En wat bijzonder klinkt dat toneelstuk, jammer dat het niet wat dichter bij is.
Fijn dat je weer meedoet met 52WTC. Ik ben benieuwd of je met onze uitdaging van deze maand ook weer zo'n mooie reeks weet te maken.
Groetjes
Jantine DT 52WTC

alma.heijenk@gmail.com zei

mooie serie geworden.
gr Alma

Kaartenkraam zei

Leuk als je kind zoiets bijzonder doet, met recht dat je trots bent.
Helaas werken de linkjes niet naar behoren.
Veel plezier tijdens de première!

Je kaarten zijn allemaal even prachtig!

groetjes van Ank

PIKO hobbyblog zei

Jeetje jij bent actief geweest zeg.
Het zijn hele mooie kerstkaarten geworden in deze kleuren.
Liefs Pia

marian zei

Weer een prachtige kerstkaart met een rendier, dus goed opgelost met het houten rendier, het is een mooie serie geworden.
De link werkt niet hoor er komen allerlei filmpjes tevoorschijn waar jij niet aan meedoet denk ik (haha)
Groetjes van Marian.

Marijke zei

Mooie kaartjes allemaal! Deze kaartjes zouden zo van mij zijn geweest, ik heb dit papier ook gebruikt vorig jaar met de kaartjes. Gezellig dat je weer meedoet met 52 WTC. Groetjes Marijke

Annemarie en Merit zei

ik krijg het niet voor elkaar om een stukje trailer te zien.... op welke manier ook..
krijg allerlei filmpjes maar niet die van jullie... maar ik ben blond en vreselijk onhandig met computers dus kan ook aan mij liggen.

annemarie

bolletjelucky.blogspot.com zei

Dat heb je knap opgelost met dat houten rendier, zo vormt het toch een mooi viertal. Een mooie kerstkaart Nancy en ik denk dat je van de huidige challenge ook weer een leuke serie kunt maken. Natuurlijk mag je trots zijn als je zoon zo'n prestatie neerzet,ik zou ook glimmen hihi.
Gezellig je weer te zien bij 52 WTC.
Lieve groetjes Miranda dt 52 WTC

Gina zei

Je hebt 4 mooie kaartjes gemaakt met dat papierblok ! Leuke ideetjes ! Groetjes, Gina

Antjes kaartcreaties zei

Het is een prachtige serie kerstkaarten geworden Nancy. Wat leuk om het houten rendier op je kaart te plaatsen. Past helemaal in de sfeer van je andere drie kaarten.
Ik heb al de linkjes aangevinkt van het Vaartheater, maar kwam nergens doorheen. Ik kreeg op fb steeds de melding dat de video is weggehaald. Firefox blokkeert de link naar het Vaarttheater, omdat het een http site is en het certificaat niet correspondeert met de site. Jammer, ik ben heel benieuwd naar jullie acteerprestaties en uiteraard naar die van jullie zoon en zijn maten.
Groetjes Antje

Angelique zei

Dat is een mooie serie van kerstkaarten geworden, slim om het houten hertje te gebruiken. Schitterende kaart voor het KKT, wat een gave binnenkant. Natuurlijk mag je supertrots zijn op je zoon, ik heb even op fb gekeken voor de foto.
lieve groetjes Angelique

GerJanne zei

Leuke kaart is het. EN je links werken inderdaad niet. Ik kom bij die ene waar je figurant zou zijn wel bij leuke filmpjes, maar hahahha, dat kan niet waar zijn hoor. ik kopieer en plak wel....

GerJanne zei

Als ik kopieer en plak, kom ik op de site. Leuk te zien, en het lijkt me een tof toneelstuk. Als ik op de site op de trailer klik kom ik bij dezelfde soort filmpjes! Heel raar!