analytics

maandag 25 mei 2020

Axelle2

Dag bloggers,

Hadden jullie een fijn weekend? Wij zeker wel... Schoonzoon Djiby was vorige woensdag jarig en zoon Yannick zaterdag. Dat hebben we toch wel gezellig maar met de nodige voorzorgsmaatregelen gevierd en het kon gisteren want het was ook meteen het einde van de Ramadan... Normaal is dat een groot familiefeest voor Djiby, maar deze keer moest het heel erg bescheiden, dus enkel met ons... Fijn dat we nu toch met onze kinderen samen mogen komen, zij het wel voorzichtig.

Verder is alles nog steeds sober en raar... en zelfs een beetje eng soms... Zaterdag stond de markt hier terug maar er was maar 1 ingang en 1 uitgang... Had je veel boodschappen, kon je zelfs niet snel binnendoor naar je auto... Alle zijwegen waren met nadars afgesloten. Lastig, want omdat ik de afgelopen week steeds voor 4 tot 6 families fruit en groenten bestelde bij onze groentenman (die uitzonderlijk thuis leverde), had ik ook nu 4 bestellingen die ik zelf zou afhalen aan het kraam... Ik kreeg het uitendelijk gedaan dat ik de auto tot tegen een nadarhek mocht rijden en zo de markt mocht oversteken om alles zo in de auto te laden... Misschien moet ik volgende week toch maar vragen of ze alles terug thuis komen afzetten... Want mijn mama en schoonouders en een nicht mogen nog steeds niet buiten om te gaan winkelen. Daarom doe ik voor hen boodschappen...

Zal ik ook nog even een kaart laten zien? Deze maakte ik voor Axelle die 2 werd. Wat ben ik blij met mijn nieuwe cijfers van Crealies! Zo leuk om ze op kaarten te verwerken!!

Papier: Bazzil en Pebles
Kikkers: Marianne Design
Cijfer: Crealies




4 opmerkingen:

Anita van Deur zei

Wat een lieve kikkers en een leuke kleurrijke kaart! Je cijfer stans is 😍
Fijne dag.

GerJanne zei

Geweldige kaart met de grote 2 en de kikkertjes! Fijn dat er bij jullie ook weer wat meer mag. Iedereen snakt ernaar!

Rosina zei

Heel lief kaartje voor een jarige kleuter Nancy...
zo schattig die kikkertjes..
groetjes Rosina

Nicole Parmentier zei

Snoezig kaartje met deze twee kikkertjes!! Fijn dat je toch de verjaardagen hebt kunnen vieren. Thuis kun je goed alle regels in acht nemen en veilig bij elkaar zijn. Buiten de deur is dat helaas soms nog steeds heel lastig, niet iedereen houdt rekening met elkaar waardoor onveilige situaties ontstaan.