analytics

dinsdag 12 december 2017

Sneeuwmannen

Dag bloggers,

Zal ik het vertellen of niet? Ik ben gisteren lekker droog op 't werk geraakt. Ok, ik rijd met de auto maar was voor de regen ter plaatse. Gelukkig want door onze autopech van dit weekend, had ik de auto van mijn oudste dochter mogen lenen. Zij is dan met de fiets gaan werken wegens niet zo ver van haar thuis. En toen begon het te sneeuwen.
Om 2u 's middags kreeg ik telefoon van mijn chef met de melding dat ik naar huis mocht gaan. Onze manager was om 12u richting Antwerpen vertrokken en hij was nog niet thuis. Ik moet nog een heel pak verder rijden dan hij en hij wou dat ik veilig thuis geraakte. Samen met een collega die ook ver woont, mochten we vertrekken. Super toch? Ik mocht wel wat mee nemen om daarna thuis verder te werken.
Om 14.20u ben ik dan vertrokken en om 17.40u had ik thuis kunnen zijn. Maar ik ben dan nog even mijn auto die ondertussen hersteld was gaan ophalen en zo maakt het dat ik om 18.20u thuis was, net 4u na mijn vertrek... (in normale omstandigheden zonder file, woon ik op 30 min rijden van mijn job)
En mijn dochter? Die is door de sneeuw en de niet-bestrooide fietspaden te voet naar huis moeten gaan, helemaal verkleumd... Maar ze heeft nu ook haar auto terug...

Voor het DT van 'in 't Woefke', maakte ik een tijdje geleden deze sneeuwmannenkaart. Ik sta een beetje achter met het posten op mijn blog hiervan. Maar doordat het nu echt is gaan sneeuwen, wordt het hoog tijd om deze leukerds op jullie los te laten.

Papier: Bazzil
Snijmal kaart: Marianne Design
Snijmal sterrenhemel: Die Namics
Sneeuwmannen: Stampendous
ingekleurd met copics
Tekststempel voorkant kaart: Stampendous
Ponsen ijssterren


7 opmerkingen:

 1. Tof winters tafereeltje, zolang het maar op kaartjes is hé, jammer van al die ellende op de wegen!
  Fijne dag
  Nancy

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk kaartje Nancy! Schandalig dat de fietspaden niet worden geruimd!
  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het was wat met die sneeuw! Onze school ging ook eerder uit om ervoor te zorgen dat iedereen veilig thuiskwam. Het kaartje is enig, lekkere vrolijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jemig, wat een gedoe. Fijn dat je veilig thuis bent geraakt en netjes dat je eerder weg mocht. Lief ook dat je dochter haar auto aan je uitleende en nu zelf te lijden had onder het weer... Het was allemaal wat, met die sneeuw. Ik vond het vanmorgen nog niet alles...
  Je sneeuwmannen zijn hartstikke leuk en erg toepasselijk nu. Op een kaartje vind ik ze geweldig :-)
  Groetjes,
  Jantine

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het is me wat met dit weer naar je werk moeten ....op de kaart ziet de sneeuw er mooi en veilig uit Nancy....prachtig kaartje!
  Groetjes Diny

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Prachtige creatie!! Geweldig met die sneeuwmannen.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Dat was zeker een toestand zeg, met al die sneeuw. Jullie hebben ook het een en ander meegemaakt. Je kaartje is leuk, past prima bij dit weer!

  BeantwoordenVerwijderen