analytics

maandag 4 december 2017

Een kaart en een taart 175 - doop Thibeau

Dag bloggers,

Weekends zijn veel te kort, ook al duren ze 3 dagen... haha! Zo veel te doen, zo veel plannen en toch nog te weinig tijd.
Vandaag start werkweek 2, ik moet er toch nog aan wennen hoor... Vannacht weer om half 3 wakker, dan maar naar beneden gekomen en wat gedaan. Om 4u terug in bed om nog een uurtje te rusten want slapen komt er dan echt niet meer van... och ja, een doucheke en we kunnen er weer tegen zeker?

Om even nog op de geboortekader terug te komen, ja, ik heb het mannetje dan maar zelf uitgeknipt. Als er geen mal bestaat, moeten we ons zo verder helpen zeker? Was wel tevreden over het resultaat en de besteller ook, daar doen we het voor hé?

Vandaag krijgen jullie alweer een verse taart, alhoewel, ik zou er niet meer van eten ze, ze is toch alweer van een paar weken geleden.
Thibeau werd gedoopt en de ouders wilden een taart in beige-bruine tinten...
Dit is ze geworden, inclusief de bijpassende kaart...
Daar de kaart voor de taart klaar was, kloppen de kleuren niet helemaal, maar dat vergeven jullie me wel zeker?

Papier: Bazzil
Vlaggen: Die Namics
Hoed en snor: Impression Obsession
Touwtje uit voorraad
Wil je meer zien van dit lekkers, ga dan naar Elise's fb pagina

2 opmerkingen:

  1. Jeetje zeg, wat maak jij toch een lange dagen. Nachtwerk schroom je ook niet. Zo maak je je dagen wel lekker lang. En dan nog tijd te kort ;-) Elise en jij hebben weer vakwerk geleverd. Wat zien jouw kaart en haar taart er weer prachtig uit!

    BeantwoordenVerwijderen