analytics

vrijdag 5 mei 2017

Babynieuws...

Dag bloggers,

Vrijdag alweer, wat vliegt de tijd toch... Ik ben nu een volle week thuis en heb precies nog niks uitgespookt... Alhoewel... Ben met buurmeisje Zoë volop aan haar communiekaarten bezig. Morgen is het zo ver, dan doet ze haar vormsel. Ze is zelf met ideeën afgekomen, want ze wou heel graag bellenblazen met haar foto op om uit te delen. De foto's maakte ik enkele weken geleden, die toon ik nog wel een keer... de kaartjes zijn in de maak, de bellenblazen staan al klaar... Ze heeft zelfs manlief zo ver gekregen dat hij vandaag voor haar een ballonnenboog gaat maken. Van het feest zullen we niet veel zien want dat gaat door bij een vriendin van de mama. De zon gaat alvast van de partij zijn, heeft ze beloofd...

Omdat het vrijdag is, een babyprojectje... Deze keer geen kader, want er is er geen... Wel een leuke kaart... De stempel hiervoor kocht ik al zo'n 2 jaar geleden op een beurs. Ik ging hem gebruiken zodra mijn eerste dochter zwanger zou zijn...
En, Tadààà... Ik mag het jullie nu wel verklappen... Kleinkind nummer 1 is op komst...

Papier: Bazzil
Stempel: Betje.com
ingekleurd met copics


Deze magneet kregen we als aankondiging, hij hangt nu te blinken op de koelkast. Alle broers en zussen kregen er ééntje met tante en nonkel op, mijn mama één met overgrootmoeder... Leuk toch?7 opmerkingen:

 1. Wat een geweldig nieuws!
  Zo leuk voor jullie! Nog een creatieve ziel erbij, die omringd gaat worden met veel lieve mensen.
  Die magneetjes vind ik super!
  Je kaart is grappig.
  Fijn weekend!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gefeliciteerd met het mooie nieuws.
  Je kaartje is erg leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Van harte gefeliciteerd, wat een geweldig leuk nieuws. De magneet is heel mooi, leuk idee om de zwangerschap zo aan te kondigen. Wat een grappige stempel had je voor deze gelegenheid gekocht.
  Je kaart voor Zoë is ook mooi, superleuke snijmal heb je daar voor gebruikt.
  lieve groetjes Angelique

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh wat een enig nieuws! Wat lijkt me dat ook spannend! Leuk aankondiging hebben ze gevonden en gegeven. Jouw kaart is heel leuk. I heb die stempel eens gezien en hij is zo ontzettend leuk!
  Gaat het verder wel goed met je? Leuke opdracht de communiekaartjes!
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gefeliciteerd Nancy! Wat een fijn nieuws. En wat een leuke stempel voor een felicitatiekaartje!
  Groetjes
  Jantine

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Goed dat ze even gewacht hebben, kon je niet van je stoel vallen :-) Van harte gefeliciteerd, oma in wording, geniet er van (het is superleuk maar wel spannend)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. GEFELICITEERD! Wat leuk!
  Die stempel is echt tof, leuke kaart!

  BeantwoordenVerwijderen