analytics

dinsdag 22 november 2016

man-man... of homohuwelijk...

Dag bloggers,

Hier nog eens een kaart met een verhaal... Toen Inge bij 'in 't Woefke' deze zomer twee nieuwe stempels binnenkreeg voor holebi's die in het huwelijk treden, vond ik dat ik die zeker in huis moest halen. Misschien zouden ze lang blijven liggen, maar je weet maar nooit.
Kort daarna kreeg ik een mail van een homokoppel die willen trouwen. Of ze mochten langs komen voor hun uitnodigingen. Ze hadden me gevonden via mijn blog... Natuurlijk!
Ik liet hen voorzichtig enthousiast deze stempel zien en ze waren er dol op, dat was het, waar ze zo lang achter gezocht hadden!
Ik maakte dit ontwerp, met bijpassend kadoosje om aan de genodigden uit te delen... Prijzen werden afgesproken en alles was ok... Tot ik 3 weken later een mail kreeg dat ze zich bedacht hadden... Ze hadden door mij bezig te zien, het plezier in het 'knutselen' ontdekt en gingen hun uitnodigingen zelf maken...
Toegeven, ik had deze opdracht héél graag gekregen, maar misschien komt er nog een volgende keer.
Deze kan alvast dienen als felicitatiekaart voor iemand die naar een homohuwelijk moet. Ik kreeg er vorig weekend alvast een opdracht door...

Papier: Bazzil
Stempel: Artemio
Embossingmal: Cuttlebug
Hartjes: Memory Box
Touwtje uit voorraad


8 opmerkingen:

 1. Wat een superleuk setje, een beetje dubbel dat ze de opdracht afbliezen, maar wel leuk dat je knutselvirus hebt doorgegeven !

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel toffe stempel, jammer van je gemiste opdracht, maar je enthousiasme was blijkbaar wel erg aanstekelijk!
  fijne dag
  Nancy

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jammer dat de opdracht aan je neus voorbij ging. Maar ook wel weer leuk dat je anderen aan het knutselen hebt gekregen. Superleuk stempel!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ach, ze zullen het vast niet zo mooi maken als jij, toch ? =)
  een leuk setje,
  grtjs,martina
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Die stempel is de max! Mooie kaarten trouwens.
  Groetjes, Annie

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Het is een heel geslaagd set zo !
  Jammer van de opdracht, maar er zullen er nog genoeg volgen !

  BeantwoordenVerwijderen
 7. dat je zo iemand enthousiast kan krijgen om zelf aan de knutsel te gaan is toch ook wel heel leuk Nancy...wel jammer natuurlijk dat je zelf die opdracht niet mocht maken....je kaartje is prachtig geworden....hele gave stempel en zeker voor zo gelegenheid ...

  groetjes Rosina


  groetjes Rosina

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ha Nancy,
  jammer voor jou! Maar ontzettend leuk dat ze zelf hun uitnodigingen gingen maken. Door jouw enthousiasme! Je kaart als felicitatie voor het homohuwelijk vind ik heel gaaf!! Prachtige stempel!
  Groetjes,
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen