analytics

donderdag 4 februari 2016

Rudy op pensioen en google-probleem ivm volgers...

Dag bloggers,

Collega Rudy ging op pensioen. Voor hem maakte ik deze kaart..
Blauw en wit zijn de firmakleuren, daarom geen extra kleur opgezet...

Papier: Bazzil en Maya design
Letters: Memory Box
Stempel: Art Impressions
Sterrenborder: Memory Box


De laatste tijd merkte ik dat er een aantal volgers verdwenen waren. Ik kaartte dit probleem aan bij vriendin Martina en ook zij zat met dit probleem. 
Van Ans kreeg zij een link waar meer uitleg op stond en Martina maakte onderstaande vertaling (waarvoor dank!)

In 2011, kondigden we het stoppen van Google Friend Connect voor alle non Blogger sites.  We maakten een uitzondering voor Blogger om lezers een makkelijke manier te geven om blogs te volgen gebruik makend van verschillende accounts. Ondertussen zagen we dat de meeste mensen intekenen in Friend Connect met een Google Account. Dus, tijdens onze poging om het vlotter te laten verlopen, in de komende weken, zullen we enkele veranderingen aanbrengen, dat eventueel nodige lezers, een Google Account zouden moeten hebben om in te tekenen bij Friend Connect en gevolgde blogs.
Als deel van dit plan, start deze week in januari, het verwijderen we de mogelijkheid voor mensen met Twitter, Yahoo, Orkut of andere Open ID providers in te loggen in Google Friend Connect en gevolgde blogs. Tegelijkertijd, zullen we non-Google Account profielen verwijderen, zodat je misschien zal merken dat er volgers verminderen.
We moedigen u aan, om de getroffen lezers (misschien via een blog post) dat als ze een non-Google Account gebruikten om je blog te volgen, ze moeten inloggen met een Google Account en zich opnieuw aanmelden als volger op je blog. Met een Google Account, zullen ze blog toegevoegd krijgen bij hun leeslijst, zodat ze makkelijker kunnen zien, welke laatste berichten en activiteiten van de blogs zijn, die ze volgen.
We weten hoe belangrijk volgers zijn voor alle bloggers, maar we geloven er in, dat deze verandering de ervaring zal verbeteren voor beide partijen.

Ook ik weet dat enkele mensen die 'verdwenen' zijn als volger bij mij. Ik meldde me altijd aan via Google, dus normaal gezien, zou niemand mij kunnen missen als afgemelde volger. Ben ik je kwijt en wil je me blijven volgen ? Je bent van harte welkom om je opnieuw aan te melden dan ! Alvast bedankt! Je mag de bovenstaande teksten overnemen op je blog als je wil. 

8 opmerkingen:

chantal zei

Mooie kaart voor pensioen.
ook ik heb een heel deel volgers minder. wist dat wie langer dan 4 jaar niet meer gereageerd had verwijdert was. maar bedankt voor de uitleg van het Google account.
liefs Chantal

martina's kaartjes zei

een hele leuke kaart heb je daar, hopelijk kan hij op deze manier ook genieten van zijn pensioen =)
grtjs,martina
x

Louise zei

Die stempel is wel heel toepasselijk, enige kaart heb je ermee gemaakt!
Had het al gelezen bij Martine!


gr.LOuise

Rosina zei

Heel mooi dit kaartje Nacy, heel toepasselijk stempeltje erop...
en ik had het ook al begrepen van die bloggerregels
wel jammer dat er volger weg zijn...en je weet niet zo gauw wie het zijn...
maar och diegene die langskomen eigenlijk de ware volgers...


groetjes Rosina

GerJanne zei

hoi Nancy,
heel mooi kaartje voor Rudy. Lekker relaxen voor hem! En bij jou en mij is er niks mis, ik heb je nog steeds in mijn leeslijst, net als ik bij jou verschijn in de zijbalk.
Groetjes,
GerJanne

Diny zei

Gaaf kaartje Nancy.
Ik denk dat het bij ons ook allebei goed zit....maar ik zit nu wel met de robot te sukkelen....grrrrrr!
Groetjes Diny

Angelique zei

Hele leuke strakke kaart voor je collega, leuke stempel.
Ik ben een volger kwijt maar denk dat het bij mij zelf wel goed zit omdat ik via google werk.
lieve groetjes Angelique

Nancy Soetaert zei

toffe kaart voor een pensioen!
zie idd ook wel veranderingen in mijn blogvolgers, lig er niet echt van wakker, zijn volgens mij niet echt de mensen die vaakst langskomen?
greotjes, nancy
groetjes, Nancy