analytics

vrijdag 25 oktober 2024

pensioenkaart voor Luc die van eten en drinken houdt...

Dag bloggers,

Wat een toffe reacties gaven jullie op mijn kerstkaart van gisteren. Ze was dan ook super leuk om te maken en het goeie nieuws is dat er nog meer volgt van dit... Hou mijn blog maar in de gaten!

Ik had het jullie beloofd, vandaag krijgen jullie de laatste kaart te zien die ik voor Luc maakte. Hij ging meteen na zijn 63ste verjaardag met pensioen en kreeg dus 4 verschillende kaarten die ik voor hem mocht maken. Ik kreeg enkel de tips mee dat hij van eten en drinken houdt en in een schietclub zit. Zag je de andere kaarten nog niet, scroll dan even terug naar de vorige dagen. 

Voor deze kaart, ging ik weer even te raad bij vriendin Martina. Zij had eerder een soortgelijke kaart gemaakt waarvan ik mijn inspiratie haalde. Zij had het geweldige bestek in haar voorraad zitten en ook de glazen mocht ik van haar lenen. Wij komen regelmatig samen met nog 2 andere hobbydinnen en wisselen dan ook ideetjes uit. Het grappige is dat zowel zij als ikzelf dit kaartenmodel ontdekt hadden en het op één van onze bijeenkomsten aan elkaar lieten zien. En het blijft leuk om te maken. Martina wou dit model ook graag in een kleinere kaart maken en vriendin Sandrine heeft zich bezig gehouden met het uitrekenen van de maten. Zo kunnen we er nu 2 verschillende versies mee maken. Zo blij met onze samenwerking! Sinds kort heeft GerJanne dit model ook ontdekt en ook op haar blog zie je soortgelijke kaarten langs komen. Leuk toch!!  



Ik wens jullie allemaal een heel fijn weekend. Ik duik zo meteen mijn ateljee in om de laatste hand te leggen aan het project waarmee ik bezig ben. En daarna gaat al mijn tijd naar de voorbereidingen voor Kerst. (ok, ook nog even een boel verjaardagskaarten maken voor Eva en Noah en nog een paar andere bestellingen die liggen te wachten...)

5 opmerkingen:

Anita van Deur zei

Super gaaf deze kaart, leuk model ook! Fijne dag liefs Anita

marian zei

Ook deze kaart weer heel toepasselijk voor iemand die van eten en drinken houd. En weer heel erg mooi gemaakt.
Groetjes van Marian.

Creaellenknutselsite zei

wat een mooi kaartje met het leuke patroon en het leuke bestek, leuk het ruitjes papier
groetjes ellen

Marjan zei

Ik heb je andere kaartjes ook gezien zojuist, je post elke dag, hè? Dat houd ik helaas niet bij, maar kom wel regelmatig bij je kijken natuurlijk.
Je laatste kaart voor Luc is ook weer helemaal tof, het thema eten en drinken is goed duidelijken een leuke verrassing is de binnenkant! Succes met de komende projecten!

Lia zei

Wat een superleuke kaart met dat ruitjespapier en die details voor iemand die van het goede leven houdt! Ik heb je vorige kaart gemist, maar dat rendier is echt te gek!
Lia xx