analytics

vrijdag 4 oktober 2024

Baby girl en een verhaaltje...

Dag bloggers,

Oh, wat een leuke reacties kreeg ik op mijn Christmas-cheese-kaart van gisteren. Er volgen er zeker nog want dit vind ik nu echt een super leuke stempelset. Het draaisysteem is ook echt leuk. Wordt dus zeker nog vervolgd... 

Ik had jullie deze week nog een verhaaltje beloofd, en dat ben ik dus niet vergeten. Voor deze zomer kreeg ik de vraag om twee geboortekaarten te maken, ééntje voor een jongen en ééntje voor een meisje. Ze waren beiden nog niet geboren, dus de naam kon er niet op. En weet je... Dat vind ik dus moeilijk. Niet dat ik het niet kan maar dan kan ik mijn inspiratie niet van de geboortekaart zelf halen en moet ik zelf wat verzinnen. Voor de jongen was het niet zo moeilijk, daarvoor vond ik snel het olifantje. (zie kaart van eergisteren) Voor het meisje lag de druk iets hoger... De papa van de baby is een bekende Vlaming... Aahh... En wie dan wel? De besteller van de kaart krijgt in de traiteurzaak waar ze werkt wekelijks een paar keer de mama van de baby (Maithé, een influenzer) en ook de papa een keer over de vloer. Hij is Shaun D'Hondt, een muziekmaker, presentator en radioman. En het mocht iets speciaal zijn... Nu dan moet ik toch even gaan nadenken... Ik vertelde het aan mijn kinderen en dochter Elise zei dat zij Maithé al een tijdje volgde. Ze ging even op haar socials kijken en stuurde een foto van hun interieur door. Zij houden van natuurtinten en Boho-stijl. Dus dat zou het thema van mijn kaart worden. Toen Wendy (dochter van nicht Godelieve) de kaarten kwam ophalen, vertelde ze me dat Mathé haar had verteld dat ze niet van meisje-meisje houdt en zeker niet van roze en strikjes... Wendy was een beetje bang dat ik mijn kaart in die stijl had gemaakt... Haha! Niet dus...  Kijk en oordeel zelf maar:


Later kreeg ik nog een foto te zien van de kinderkamer en er stond een heuse giraffe naast het bedje van de baby... Dus... Hebben we dit goed gedaan of niet? Dankzij de hulp van dochter Elise zat deze kaart er boenk bovenop. Ikke blij... 
Even later kreeg ik het geboortekaartje toegestuurd en mocht ik er nog een geboortekader voor maken. Spreken we af dat jullie daar volgende week vrijdag terug voor langs komen? 


Fijn weekend allemaal! Ik ga zo meteen logeetjes Eva en Noah wakker maken. De sportklasweek van mama Caroline zit er straks op. Zij maakten een bewogen logeeweekje mee. Ze gingen op 3 verschillende plaatsen slapen. Een hele organisatie maar ze hebben er allebei van genoten. Natuurlijk zijn ze blij dat ze straks hun mama terug zien! 

6 opmerkingen:

martina's kaartjes zei

een leuke kaart is het zo gewroden,
grtjs,martina

Angélique zei

Zo, wat een voltreffer! Het had wat voeten in de aarde, maar wel met succes. Een mooie natuurlijke kaart, heel passend bij het gezin.

Liliane zei

Wat een schitterende kaart Nancy, echt knap. En je bent ook nog een beetje helderziend dan, hoe kwam je anders aan dat giraffe motiefje? Fijn weekend!

Claudia's kaartjes zei

geweldige kaart. Zeer mooi.
Very nice card.
Creatieve Groetjes Claudia

Mijn FB pagina: Claudia's Kaartjes and more
Blog:Claudia's Kaartjes
Challenge blogs:
Girlz Creative Christmas 
Girlz makes Guyz Cards
Girlz creative crafts
Creative sketchy girls
Girlz Rebel Challenge
Girlz Creative Fun Art of Scrap

Creaellenknutselsite zei

wat een mooi kaartje met de leuke details weer eens een heel andere geboorte kaartje wel apart, leuk dat je dan later ook nog een foto krijgt waar dan een giraf prijkt in het kamertje dat is dan toch geweldig
groetjes ellen

alma.heijenk@gmail.com zei

oh wow wat heb je dit goed gedaan! een heel mooi meisjes baby kaartje. wat een mooie toeval die giraffe.
groetjes Alma