analytics

dinsdag 18 april 2023

Spiderman voor Leroy

Dag bloggers,

Gisteren is alles goed verlopen. Het vliegtuig is netjes op tijd geland, dochters en kleinkindjes hebben de tijd van hun leven gehad in Senegal en ook de andere familie is goed aangekomen. Die hadden wel een taxiprobleem. De taxi die naar Dendermonde moest, stond hen op te wachten maar de taxichauffeur voor de zoon die naar Deurne moest, was langs geen kanten te vinden. Gelukkig moesten wij ook die kant uit en kon hij met ons mee rijden. Wij waren er toch met 2 auto's. Achteraf liet die taxichauffeur weten dat hij er wel was maar wij hebben hem met 6 gezocht en niet gevonden... Iedereen was op tijd thuis en ik was ook nog behoorlijk op tijd op mijn werk. Elise had voor ons gekookt en 's avonds is iedereen hier komen eten, het was een blij weerzien. Ze hadden leuke verhalen bij... We zijn toch allemaal wel op tijd gaan slapen, alleen de mannen niet. Die hadden repetitie. We gaan vrijdag in première met onze volgende theaterproductie. Zoonlief speelt de hoofdrol en manlief doet ook mee. Ik ben benieuwd!

Vandaag toon ik jullie een kaart die ik maakte voor Leroy die 4 jaar werd. Hij houdt van spiderman en ze vonden de kaart dolletjes... Toen ik ze aan Noah liet zien die dit jaar ook 4 wordt, riep die meteen: "Spiderman!!" Opdracht geslaagd dus... 

Papier: Bazzil
Spiderman: internet
Gebouwen: Memory Box
Sterren: Spellbinders
Letters: Die Namics







5 opmerkingen:

Anita van Deur zei

Wat en gaaf kaartje fijne dag.

martina's kaartjes zei

een leuke, stoere kaart ! altijd goed scoren
grtjs,martina

Creaellenknutselsite zei

wat fijn dat je kinderen en kleinkinderen weer veilig thuis zijn wat zullen ze een hoop te vertellen hebben. wij hebben op schiphol ook zo iets een keer gehad met een taxi hij stond bij een andere uitgang bij de aankomsthal dan zoek je je helemaal wezenloos uiteindelijk elkaar gevonden na een uur.
wat heb je een mooi kaartje gemaakt met de stoer spiderman, leuk zo boven de huizen
groetjes ellen

Sarah zei

Fijn dat je dochters en kleinkinderen weer thuis zijn, wat zal het stil geweest zijn!
Een spiderliefhebber vind deze kaart natuurlijk geweldig.
Tante Kaat, dat is inderdaad een dame met allerlei tips, maar zo tof dat ze bij jou in de straat woont, ze zal ook wel op leeftijd zijn...
Bedankt om me aan haar te herinneren! X

GerJanne zei

Nou! Fijn dat het allemaal goed gegaan is! Altijd weer spannend en als moeder ben je dan blij dat al je kroost weer veilig terug is... toch??
Je kaart voor Leroy is supermooi!